Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Un cabaret recaptarà fons per la tornada de Jango Edwards, retornat als Estats Units

Notícies del circ

<< Altres notícies Circ - 07/10/2013

Un cabaret recaptarà fons per la tornada de Jango Edwards, retornat als Estats Units

L’espectacle tindrà lloc a la sala Apolo aquest dimecres 9 d’octubre i comptarà amb 17 companyies

Tortell Poltona, Johny Melville, Guillem Alba,Amelia Cadwallader, Kiki Vita, Lilycolombia, Cristi Garbo, Vickisua, Guillem Sobrepera, Los Romanticos Emperdernidos, Diana Gadish, The Rubberband Boy, Ricardo Cornelius, Katrin Fedulona, Lali Alvarez, Mar Ortega i Las Folkloricas Anonimas participaran aquest dimecres en un Cabaret Cabrçón que porta per títol “Pallassos i elefants, una questió de nassos”. L’espectacle començarà a les 9 de la nit a la Sala Apolo (Nou de la Rambla, 111)


L’entrada té un preu de 6 euros i els diners recaptats es destinaran a l’associació Amara Elefants  i a les gestions de retorn de Jango Edwards.

També s'ha creat una Fila zero per tots aquells que no puguin venir a l'apolo però vulguin contribuir: 2100 3282 61 2100370727

El 15 de setembre el pallasso Jango Edwards va ser retornat als Estats Units per un problema amb el visat que havia caducat, després d’haver estat retingut a l’aeroport de Barcelona quan retornava de treballar a Moscou. Tot i els esforços de diverses persones i entitats no va ser possible deturar el retorn. Segons la normativa vigent no podrà tornar a Espanya abans de 90 dies, és a dir, fins el 6 de desembre.
 

Enllaços relacionats