Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Les propostes més innovadores al Festival Escena Poblenou, aquest cap de setmana

Notícies del circ

<< Altres notícies Fires i Festivals - 17/10/2013

Les propostes més innovadores al Festival Escena Poblenou, aquest cap de setmana

Tres espectacles de circ dins de la programació

Aquest cap de setmana té lloc el Festival Escena Poblenou un festival d’arts escèniques contemporànies multidisciplinari, amb la vocació d’apropar el públic a les manifestacions artístiques contemporànies i donar suport als creadors emergents.


Dins del Festival trobem 3 propostes de circ
 

El mateix divendres a les set de la tarda, a la Plaça de Can Felipa, serà el torn per a l’estrena de "Deal", d’Atempo Circ, una barreja de llenguatges de circ i dansa, que sorgeix de la beca de creació atorgada conjuntament entre el Festival Escena Poblenou, Can Felipa i La Central del Circ.
Deal també es podrá veure diumenge a dos quarts de sis.

La contorsionista Maria Villate ens mostre les "Mutacions d’una antiga secretària", dissabte a les 22.30h a Hangar, solo d’investigació amb corda, sabates i ombres, a través dels equilibris, la dansa i la contorsió.
 

El festival acaba diumenge a les 21h amb Leandre i el seu "Rien à dire". Serà al Centre Moral i Cultural del Poblenou. El preu de l’entrada és de 6€ (5€ amb carnet de Biblioteques).

El Festival també havia programat a Joan Català, i el seu espectacle "Pelat", però s'ha hagut de suspendre per lesió de l'artista.


Escena Poblenou, que va néixer el 2001, recolza els processos de creació i investigació, no només escollint propostes en les que es facin palesos tals processos sinó també atorgant beques de residència de creació conjuntament amb diferents entitats de la ciutat, (La Central del Circ, Espai el Graner, Antic Teatre i programa d’Arts Visuals de Can Felipa) i amb el projecte Euroregional V.I.A..
 

Enllaços relacionats

Maria Villate, una de les artistes de l'edició d¡enguany

Maria Villate, una de les artistes de l'edició d¡enguany