Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Claret Clown obre una línia de micromecenatge pel seu proper espectacle, K.O.L. 1714

Notícies del circ

<< Altres notícies Circ - 22/10/2013

Claret Clown obre una línia de micromecenatge pel seu proper espectacle, K.O.L. 1714

L’estrena serà a primers de desembre al Festival Temporada Alta de Girona

Un pallasso, amb la seva mirada d’adult-nen, ens porta per força a una visió crítica. Claret Clown interpreta aquí en Sàrrias, un pagès tradicional que, tristament, es veu abocat a abandonar el seu món i els costums ancestrals, que ja no tenen cabuda en la voràgine dels mercats moderns. L’espectacle planteja el dilema existent, entre els antics coneixements i la necessitat de seguir avançant, contraposant la pagesia i l’alimentació amb la química i els laboratoris.
Aquesta és la proposta que fan des de la companyia de Claret Clown, que es podrá veure a primers de desembre al Festival Temporada Alta de Girona, a la Sala Planeta.
La companyia ha obert una línia de micromenatge per a una quantitat de 3600€ a la plataforma Verkami. Les aportacions que s’aconsegueixin es destinaran bàsicament a les despeses d'escenografia i utilleria.

L'espectacle, que s'estrenarà a primers de desembre al Festival Temporada Alta de Girona, a la Sala Planeta, compta també amb el suport del Temporada Alta en la producció.