Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Reobre el Teatre Principal de Barcelona amb la voluntat de dedicar una part important de la programació al circ i les arts parateatrals

Notícies del circ

<< Altres notícies Circ - 24/10/2013

Reobre el Teatre Principal de Barcelona amb la voluntat de dedicar una part important de la programació al circ i les arts parateatrals

En una primera fase s’ha remodelat la Sala Gran i el Teatre Latino

Set anys després del seu tancament, el Teatre Principal de Barcelona, el més antic de la ciutat, ubicat al bell mig de la Rambla barcelonina, tornarà a obrir les seves portes.

L’empresa Principal Project, un grup de tres socis i el Grup Balañà s’encarreguen de la posada en funcionament del nou Teatre Principal amb la voluntat d’apostar per la cultura innovadora , amb música i arts escèniques i també en l'àmbit de la gastronomia.
La direcció artística del projecte ha estat encarregada a en Toni Albà que, en una trobada amb l’APCC, ha mostrat la voluntat de programar molta varietat d’arts escèniques, dedicant una part important de la programació al circ i les arts parateatrals.

La proposta és molt més que una sala. En una primera fase han remodelat la Sala Gran i el Teatre Latino. La Sala Gran entrarà en funcionament en pocs dies i serà un espai polivalent amb capacitat per unes 600 persones, amb taules, sofàs i butaques que es poden posar i treure segons l'espectacle. El primer tast, a partir de novembre, serà el xou de "Lío Ibiza", dirigit artísticament per El Tricicle, un restaurant cabaret que ofereix un espectacle on l'acció escènica va unida a la gastronomiai
L’antic Teatre Latino també entrarà en funcionament aviat i és una sala destinada al petit format: espectacles de teatre, varietats, monòlegs i petits concerts, adreçades a públic amb molta proximitat.
El projecte inclou, en una segona fase, rehabilitar el frontó Jai Alai, històric espai de la pilota basca, que es dedicarà com a espai polivalent a grans espectacles de circ, espectacles esportius, presentacions de productes... I de cara al 2015, es preveu la remodelació del conjunt format pels antics billars Monforte ila Cúpula Venus amb la concessió per fer-hi un hotel.