Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > L’APCC, present a la Fira Mediterrània del 7 al 9 de novembre

Notícies del circ

<< Altres notícies APCC - 29/10/2013

L’APCC, present a la Fira Mediterrània del 7 al 9 de novembre

L’Associació comptarà amb un estand paraigua on seran presents 12 projectes de de socis de l’APCC i participarà a la taula de treball Connexions, juntament amb les altres associacions de professionals

L'estand 24 de la Llotja de Professionals de Fira Mediterrània a Manresa acollirà, entre el 7 i el 9 de novembre, l'APCC i les propostes i iniciatives de les companyies Cia. Sonambulos, Cirquet Confetti, Pessic de circ, Professor Karoli, Lorraine Gallen, La Corcoles, Més tumàcat, així com les empreses de circ La Maleta dels Espectacles, Drom Cultura, Circulant, circ en moviment, Altercircus i l’Agenda del Circ.


Aquesta fòrmula d'estand paraigua, que l'APCC ja va posar en pràctica a Fira Tàrrega, permet als socis disposar d'un espai compartir on vendre el seu projecte, tenir contacte personal i tracte directe amb clients, proveïdors, socis i altres professionals, i fer prospecció de mercat, Al mateix temps, l'estand també serà un aparador de l'APCC, que també participa a Connexions, una taula estable de treball amb les associacions professionals del sector artístic per millorar els canals de comunicació entre el mercat cultural i les necessitats dels professionals de les diferents arts. La sessió abordarà  el marc jurídic de la gestió d'espectacles i de les fórmules societàries escaients i/o convenients en aquest sector, el sistema impositiu i obligacions fiscals, drets d’autor, interpretació i enregistrament, regulació i gestió laboral i valoració legal sobre noves modalitats de funcionament de recaptació que des del sector escènic s’han i s’estan impulsant.
La jornada constarà de dues parts, una primera d’una durada d’una hora i quart, amb la intervenció de Cristina Calvet, advocada de l’Associació d’Actors i Directors professionals de Catalunya, AADPC, especialitzada en Dret de la Propietat Intel•lectual i gran coneixedora del funcionament del sector artístic i cultural. I una segona part de preguntes. L’acreditació de la Fira Mediterrània de Manresa dóna accés a aquesta jornada.
La jornada tindrà lloc a la Llotja Professional Fira Mediterrània de Manresa (c/ Santpedor, 55 de Manresa), dissabte 9 de novembre a les 10h.