Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > S'obre una recollida de firmes per evitar el tancament de la Escuela Municipal de Circo de Alcorcón

Notícies del circ

<< Altres notícies Circ - 30/10/2013

S'obre una recollida de firmes per evitar el tancament de la Escuela Municipal de Circo de Alcorcón

La Escuela està gestionada per l'Associació de Malabaristes de Madrid i l'ajuntament ha aprovat licitar per 50.000 euros el local que l'acull

Fa 20 dies que el ple municipal d'Alcorcón va aprovar treure a licitació el local que acull l'EMCA (Escola Municipal de Circ de Alcorcón). L'espai ha estat gestionat des de la seva obertura per l'Associació de Malabaristes de Madrid (associació també creadora i gestora de Carampa, Escola Professional de Circ de Madrid)

El centre de documentació circense s'havia emplaçat allà i s'havia d'inaugurar el mes que ve (videoteca, biblioteca, documentació, hemeroteca). Les classes de circ per a uns 100 nens i adolescents així com les d’aeris per adults estaven plenes. Darrerament s'utilitzava com a espai de creació per als artistes que ho necessitessin i així ho sol·licitessin.

La cessió de l'espai a l’Associació de Malabristes de Madrid acaba el 31 d'octubre i el preu de licitació és de 50.000 euros. El 31 d'octubre han d'estar fora amb tot el material i ara ja l’estan desallotjant. Els pares dels alumnes estan pensant accions i han impulsat la petició de recollida de firmes que ja està circulant per Facebook.
El per quès per recolzar la recollida de firmes en paraules de Javier Jiménez, de l’Associació de Malabaristas de Madrid, són: "Perquè l'Escola porta funcionant des de 1999 per al municipi d'Alcorcón i no es mereix el menyspreu que està mostrant aquest Ajuntament. Perquè des de fa dos anys que no rebem cap tipus de subvenció i estem gestionant l'escola amb el nostre propi pressupost i gràcies al suport de desenes de famílies d'Alcorcón. Perquè no volem deixar a cent nens sense una activitat que els agrada i els educa per a la vida. Perquè ens volen fer fora amb presses i sense donar-nos el temps suficient per resoldre el nostre compromís amb aquestes famílies".