Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Obert el període de presentació de candidatures per a renovar la Junta Directiva de l'APCC

Notícies del circ

<< Altres notícies APCC - 14/11/2013

Obert el període de presentació de candidatures per a renovar la Junta Directiva de l'APCC

Les eleccions se celebraran el 10 de desembre en una assemblea extraordinària

L'actual Junta Directiva de l'APCC  acaba el seu mandat el proper 14 de desembre de 2013 i és per aquest motiu que, i d'acord amb els estatuts, es convoquen eleccions a tots els seus càrrecs. Totes les persones que vulguin formar part de la nova Junta Directiva de l’APCC poden presentar la seva candidatura fins al 21 de novembre. Les candidatures s'han de formalitzar a l'Oficina de l'APCC durant el seu horari habitual d'atenció al públic o bé per mail a apcc@apcc.cat.3. Les candidatures han de tenir un nombre mínim de 6 representants i un nombre màxim de 15  i en qualsevol dels casos, tots els membres han de ser socis de l'APCC
Les persones interessades a presentar-se individualment n'han d'informar a l’oficina que ho farà saber a les candidatures que es presentin.

Per poder conèixer quines són les funcions de la junta i com funciona, els socis poden assistir a alguna de les properes reunions, el dia 27 de novembre. El 25 de novembre, es donaran a conèixer als socis totes les candidatures i començarà la campanya electoral.


La jornada electoral se celebrarà el 10 de desembre de 2013 a les 15h a La Central del Circ, en una Assemblea extraordinària. En cas que no puguin assistir, els socis podran fer efectiu el seu vot omplint la butlleta disponible a l’oficina de l’APCC o per Internet.

Imatge de la darrera assemblea de socis

Imatge de la darrera assemblea de socis