Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Zirkolika convida als amants del circ a donar suport a la creació i convertir-se en mecenes del Premi especial del públic de la Nit de Circ

Notícies del circ

<< Altres notícies Circ - 14/11/2013

Zirkolika convida als amants del circ a donar suport a la creació i convertir-se en mecenes del Premi especial del públic de la Nit de Circ

El Premi es lliurarà el 17 de desembre a la carpa del Circ Raluy, instal·lada al Port Vell de Barcelona

La revista Zirkòlika organitza el 17 de desembre la quarta edició de la NIT DE CIRC: els premis zirkòlika de circ de Catalunya. Aquest any s'ha obert un projecte de Verkami per recaptar els 1000 euros que es destinen al premi especial del públic, el premi que vota el públic assistent entre tots els artistes, espectacles i accions de circ que han estat nominades pel jurat seleccionat.

Aquells que participin amb una aportació podran assistir a la Nit de Circ, a més d'altres recompenses. La mateixa nit, el 17 de desembre a la NIT DE CIRC, els mecenes podran recollir i fer efectives part de les seves recompenses: lliurament del premi al premiat, fotografia amb el premiat i últim número de la revista Zirkòlika. El DVD del vídeo de la gala s'enviarà amb posterioritat.

La Nit de circ tindrà lloc dimarts, 17 de desembre a les 20 hores, a la carpa del Circ Raluy instal·lada al Moll de la Fusta, Port Vell de Barcelona. L'espectacle dura 2 hores i inclou aperitiu-sopar i beguda.

A l'espectacle actuaran una selecció dels millors artistes catalans que van estar guardonats a la darrera edició en un espectacle dirigit per Jordi Purtí. Un total de 15 artistes a la pista que combinaran les seves especialitats circenses amb música en directe. A més hi haurà una companyia convidada sorpresa.

Imatge de l'edició de l'any passat de la Nit de Circ

Imatge de l'edició de l'any passat de la Nit de Circ