Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > La Central del Circ compleix un any!

Notícies del circ

<< Altres notícies 27/07/2009

La Central del Circ compleix un any!

El 25 de juliol del 2008 s’obria una nou centre per a l’entrenament, l’assaig i la creació de circ al Parc del Fòrum de Barcelona, impulsat per l’Ajuntament de Barcelona, amb la col•laboració de la Generalitat de Catalunya, i gestionat per l’APCC.

Un any després un total de 137 professionals de circ ja usen les carpes de la central del Circ per a entrenar i assajar. Al llarg d’aquest any més de 15 companyies han posat al dia les seves creacions i n’han fet de noves. La central també ha organitzat diverses propostes de formació, com els cursos de tècnic de seguretat, i ha acollit altres iniciatives com la rodes de premsa del Festival L’l,2 ,3 del pallasso o el càsting del nou espectacle de Lluís Danés i Lluís Llach, “Llits”. La Central del Circ participa també en el programa de cooperació europea Cir-que-o!

La Central del Circ celebra aquest primer any de vida amb els ulls posats en la seu definitiva de l’espai, un centre de creació de circ amb 2.800 m2 i 9 metres d’alçada aproximadament.

Moltes felicitats a tots aquells que ompliu de vida i d’art La Central del Circ!