Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > El circ de Baró d'Evel, protagonista del Taller de l'espectador que organitza el Mercat de les Flors

Notícies del circ

<< Altres notícies Circ - 29/11/2013

El circ de Baró d'Evel, protagonista del Taller de l'espectador que organitza el Mercat de les Flors

Dijous 5 de desembre es farà una visita a les instal·lacions amb la companyia de Blai Mateu, que també presentarà el seu espectacle "Obres" el 13 de desembre, acompanyat d'una conferència i debat previs i una xerrada posterior

El Mercat de les Flors organitza un taller de l'espectador al llarg de la temporada 2013-14, una aproximació als artistes residents i coproduccions que es fan al Mercat.
La segona i tercera sessió del taller té el circ com a protagonista

Dijous 5 de desembre, a les set de la tarda, Roberto Fratini, teòric de la dansa  donarà la conferència "Performances de la mirada: l’estatut del nou espectador". A continuació, Toni Tarrida, cap de producció del Mercat de les Flors, i Baró d’Evel Cirk Cie guiaran una visita a les instal•lacions del Mercat de les Flors.

La companyia Baró d'Evel serà la protagonista de les activitats del divendres 13 de desembre, amb el següent programa:
• 19:00h "Baró d’Evel: l’herència i la conquesta". Conferència a càrrec del crític Jordi Jané. Debat amb Bet Miralta i Jordi Aspa de la Cia. Escarlata Circus.
• 20:30h Espectacle "Obres". Baró d’Evel Cirk Cie
• 22:00h Conversa amb Baró d’Evel Cirk Cie. Modera la periodista Bàrbara Raubert i el crític Jordi Jané.

Les sessions de dijous 5 de desembre són gratuïtes, però cal fer un correu a tallerdelespectador@marcatflors.cat per confirmar l'assistència.
Per a la sessió de divendres 13 de desembre tan sols cal comprar l'entrada oer l'espectacle per aquell dia. Les prèvies i les postfunció són gratuïtes.

Els socis de l'APCC poden comprar dues entrades al 50% al mateix dia a taquill. Més informació 

Cartell de l'espectacle

Cartell de l'espectacle "Obres"