Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > La Central del Circ acull el proper divendres 13 de desembre el Cabaret Process()s, cloenda del projecte euroregional

Notícies del circ

<< Altres notícies La Central del Circ - 04/12/2013

La Central del Circ acull el proper divendres 13 de desembre el Cabaret Process()s, cloenda del projecte euroregional

Un total de 13 artistes ens mostraran en el Cabaret de cloenda el que s’està fent en aquests moments a l’espai euroregional.

El proper divendres 13 de desembre, La Central del Circ acull el cabaret de cloenda del projecte euroregional Process()s. Amb la direcció artística de Cie 220 Vols (Céline Berneron, Christophe Bouffartigue, Nicolas Quetelard), les companyies que participen al cabaret han estat seleccionades en el marc de dispositius impulsats pel projecte.

Un total de 13 artistes de França i Catalunya presentaran un número de circ o un extracte del seu espectacle: Amanda Righetti (perxa xinesa), Juana Beltran (verticals), Cécile Métral (mini cable), Psirc (mans a mans), Carola Aramburu (cèrcol aeri), Hotel Iocandi (escala i trapezi), Sergio Pla (malabars) i Cie 220 Vols (corda llisa).
 

Amb la finalitat de fomentar la creació i la difusió del circ contemporani al territori Pirineus Mediterrània, el projecte Process()s ha permès implementar tres tipus d’acció. A través del suport a la creació, s’han destinat recursos econòmics, però també humans i tècnics perquè creadors de circ desenvolupin el seu projecte. La companyia catalana Psirc, amb l’espectacle Acrometria, i els francesos de La Famille Goldini amb Du Plomb dans le gaz han estat els dos projectes acompanyats. Així mateix, però, també altres companyies van tenir la possibilitat d’estar en residència de creació a diferents territoris. En sintonia amb el projecte transfronterer Pirineus de Circ, s’ha implementat el dispositiu Camins Emergents per a la difusió de números i formats curts. Se n’han beneficiat 26 companyies i uns 40 programadors. Finalments’han desenvolupat diverses etapes de presentació, des d’assajos oberts al públic a programacions en festivals i teatres, a Barcelona, Toulouse i Perpignan.


Els socis són La Central del Circ, Barcelona (Catalunya), La Grainerie, Balma (Midi-Pyrénées) i l’Oficina de turisme de Perpinyà (Lenguadoc-Roselló), i compten amb el suport de l’Euroregió Pirineus-Mediterrània.
 

Enllaços relacionats