Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > S'obre un verkami per col·laborar en el nou Can Fugarolas, taller de reparacions culturals, socials i sostenibles

Notícies del circ

<< Altres notícies Circ

S'obre un verkami per col·laborar en el nou Can Fugarolas, taller de reparacions culturals, socials i sostenibles

El projecte està impulsat per Cronopis i tres associacions més tot i que estan oberts a noves incorporacions

Ja ha començat el verkami per la primera fase de transformació de Can Fugaroles cap a un taller de reparacions culturals, socials i sostenibles
 

Can Fugarolas és la suma d'iniciatives socials, culturals, artístiques i de barri de diversos col.lectius. És una proposta innovadora que pretén rehabilitar l'edifici en desús Can Fugarolas, un antic concessionari i taller de vehicles, de tres plantes amb un total de 4.000 m2 i un gran pati exterior. Aquesta nau industrial està situada al carrer Tolón, núm 8-18 (cantonada Colón), en el barri de l'Havana, de Mataró.

És un projecte obert al barri, a la ciutat i al seu entorn, que aspira a ser un motor cultural i social en benefici de les persones.

Les associacions que actualment l'impulsen són

El Taller d'Idees és una associació, iniciativa d'un grup obert de professionals (educadors socials, psicòlegs, treballadors socials ...) amb experiència en el camp de les relacions d'ajuda i l'atenció integral per a persones amb diversitat funcional que conflueixen en el treball de les persones amb discapacitat. La seva missió és millorar la qualitat de vida incidint en el desenvolupament personal i integració de les persones amb discapacitat, a través de l'art i la teràpia.

Cronopis és un col·lectiu que treballa en la promoció i desenvolupament del circ, entès com un art escènic sense límits, on hi conviuen la música, el teatre, la dansa, l'escenografia, etc. Està concebut perquè tothom que ho vulgui vingui a expressar les seves inquietuds artístiques i escèniques, tant per a professionals com per amateurs, a través de quatre línies d'actuació: formació, assaig i entrenament, creació i difusió/promoció de les arts del circ.

Viver d'empreses eco, socials i tecnologiques/ espai coworking neix amb la voluntat d'oferir un espai d'oficines compartides, per ajudar al llançament de nous projectes socials, sostenibles, artístics i/o tecnològics.

L' Estudi i mig és un projecte de creació que engloba diverses disciplines artístiques relacionades amb el món audiovisual. Video, Música, escriptura, cinema i arts vinculades amb les noves tecnologies.
 

Enllaços relacionats