Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Ignacio Ricci participarà a la 35ena edició del Festival Mondial du Cirque du Demain (París, 23-25 gener 2014)

Notícies del circ

<< Altres notícies Circ - 04/12/2013

Ignacio Ricci participarà a la 35ena edició del Festival Mondial du Cirque du Demain (París, 23-25 gener 2014)

Els socis de l'APCC es poden beneficiar de la tarifa estudiant en adquirir les seves entrades

"Aquí, ahora" és el nom del número de corda llisa amb què competirà Ignacio Ricci, soci de l'APCC, a la 35ena edició del Festival Mondial du Cirque du Demain.


Nacho Ricci és un acròbata polivalent especialitzat en corda llisa, nascut a Argentina, criat a Mèxic i actualment, resident a Barcelona. El seu número "Aquí, ahora" va ser seleccionat per la convocatòria conjunta de La Central del Circ i el Festival Trapezi i forma part del dispositiu europeu "Camins emergents 2013-2104" del projecte transfornetere Pirineus de Circ. També s'ha pogut veure al Festival Grec de Barcelona, dins de l'espectacle "Retalls" i el cabaret "En ebullició".

El Festival, fundat l'any 1977, ha esdevingit una de les cites principals del circ a nivell mundial i durant la seva trajectòria ha donat a conèixer alguns dels principals artistes de circ contemporani. A la seva 32ena edició els Balagans, Jordi Querol i Alexander Weibel van ser reconeguts.

En aquesta edició els socis de l'APCC es podran beneficiar de la tarifa estudiant. La compra es pot fer de forma anticipada via Internet i cal mostrar a la taquilla el carnet de soci per recollir l'entrada.