Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Presentació del projecte Cir-que-o, Pirineus de Circ

Notícies del circ

<< Altres notícies 24/03/2009

Presentació del projecte Cir-que-o, Pirineus de Circ

Aquest dijous 26 de març, a les 18 hores, a l'Institut Francès de Barcelona, tindrà lloc la presentació de CIRC-QUE-O, Pirineus de circ, un projecte de cooperació entre Catalunya, Midi-Pyréneés i l’Aragó que promou la realització d’activitats de circ en els àmbits de la formació, creació, difusió i exhibició. CIRC-QUE-O està adreçat a professionals i estudiants de circ i a programadors. El projecte inclou, entre d’altres, programació d’espectacles, vivers de companyies, residències de creació, pistes obertes, eines per a la professionalització i cursos en els tres territoris durant els anys 2009, 2010 i 2011.

Els socis del projecte són l’Associació de Professionals de Circ de Catalunya i l’Escola de Circ Rogelio Rivel (Catalunya), Animahu (Huesca), la Asociación de Malabaristas de Zaragoza i el Ayuntamiento de Jaca (Aragó) i la Grainerie, le Lido-Ville de Toulousse i la Université Toulousse Le Mirail (Midi-Pyréneés).

La presentació tindrà lloc a l’Àtic artístic (8ª planta) de l’Institut Francès de Barcelona (c. Moià, 8) el proper dijous 26 de març, a les 18.00h. A continuació se servirà un aperitiu a tots els participants. Tot seguit, els socis del projecte i l’Institut Francès de Barcelona us conviden a l’espectacle de circ de les companyies 9.81 i Les Accrostiches, que tindrà lloc a les 20h a l’entrada de l’Institut Francès dins de la III Primavera Francòfona de Barcelona.