Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Aquesta setmana, Nou circ al Mercat de les Flors

Notícies del circ

<< Altres notícies 26/05/2009

Aquesta setmana, Nou circ al Mercat de les Flors

Des d’avui i fins diumenge 31 de maig. El Mercat de les Flors acull el cicle Nou Circ dins de la tercera edició del cicle bcstx’09, coorganitzada pel Mercat i el teatre Tantarantana. Avui i demà podeu veure els espectacles “Perxa” d’Ignasi Gil i “El paseo” de Deados. Dissabte i diumenge és el torn per “Contigo” de O ultimo momento-Joao Paulo P. Dos Santos i “Solve” de Fura. Diumenge acaba el cicle amb “Cuerdo” de Señor Stets.

Per veure els horaris i més detalls de la programació, consulteu http://www.mercatflors.org/

Recordeu que els socis de l’APCC teniu descompte al Mercat de les Flors. Per consultar les condicions, cliqueu aquí.

Aquí sota teniu un extracte del text “Arts en moviment”, escrit per Jordi Jané i publicat al programa de mà del cicle, on podeu trobar més informació sobre aquestes propostes.

“A més d’obsequiar el públic habitual de circ, bcstx09 convida l’espectador no iniciat a tastar en directe què es cuina avui d’interessant en l’art del circ de petit format. El duo Deadós combina acrobàcies portades amb malabars, comicitat i manipulació d’objectes. La internacionalment premiada artista aèria Fura ––que al juny serà al Grec en l’espectacle “El jardí dels estels” d’Alessandro Serena i Marcello Chiarenza– presenta “Solve”, un simbòlic i intimista treball de creació a les teles verticals. Dirigit pel coreògraf experimental Rui Horta, el reconegut acròbata portuguès a la perxa xinesa João Paulo Pereira Dos Santos arriba amb “Contigo”. És un ferm reconeixement artístic incloure en la mateixa programació el perxista català Ignasi Gil. D’acusada personalitat creativa i escènica, Gil –que amb Adriano Marçal acaba d’estrenar “Déu n’hi do” al Trapezi de Reus– ofereix una nova faceta del seu espectacle “Perxa”. Mentre manipula titelles i altres objectes, el solista danès Karl Stets afegeix un toc de pel•lícula de terror a la lleugeresa profunda del pallasso que viu en escena. Ex Royal de Luxe, Stets va ser el funàmbul de “Rodó•, la producció de l’Ateneu Popular de Nou Barris Premi Nacional de Circ 2005”.