Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > La Central del Circ participa a la jornada sobre el programa Europa Creativa el proper 7 de febrer

Notícies del circ

<< Altres notícies La Central del Circ - 31/01/2014

La Central del Circ participa a la jornada sobre el programa Europa Creativa el proper 7 de febrer

La Central ha estat beneficiària de la convocatòria de projectes de cooperació en el marc del Programa Cultura 2007-2013

El proper 7 de febrer, el Servei de Desenvolupament Empresarial del Departament de Cultuta organitza la jornada EuropeCalls. EUROPA CREATIVA. Subprograma Cultura. Suport als projectes de cooperació europea. La idea és ajudar els operadors culturals que ja tenen un projecte d’aquest tipus en ment, tot proporcionant-los recomanacions útils i intentant resoldre possibles dubtes. Suscitar sinergies que incrementin la cooperació cultural en l’àmbit internacional.

La jornada, gratuïta, està adreçada a operadors i indústries culturals del sector públic i privat: administracions públiques, fundacions, empreses, associacions, companyies, consultores i productores vinculades al sector cultural, especialment interessades en aquesta línia del Programa.

La jornada tindrà lloc a la Sala d'actes de l'Arts Santa Mònica, divendres 7 de febrer, de 09:30 h a 13:45 h. Hi participaran Àlex Navarro, coordinador de l'Àrea de Mercats de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), Carolina Fenoll / Tamara Lavado, de l'Oficina Europa Creativa – Cultura, Ministeri d’Educació, Cultura i Esport,  i Juliette Beaume, cap de projectes de La Central del Circ, com a exemple de bona pràctica, donat que La Central ha estat beneficiària de la convocatòria de projectes de cooperació en el marc del Programa Cultura 2007-2013.

Enllaços relacionats

Sala d'entrenament de La Central del Circ. Foto: Rosa Colell

Sala d'entrenament de La Central del Circ. Foto: Rosa Colell