Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > L’APCC organitza un cicle de xerrades sobre les cooperatives que ofereixen serveis al sector del circ

Notícies del circ

<< Altres notícies APCC - 31/01/2014

L’APCC organitza un cicle de xerrades sobre les cooperatives que ofereixen serveis al sector del circ

Les xerrades es faran els dimarts del mes de febrer a La Central del Circ

Un 22% de les companyies de circ no tenen estructura jurídica. En aquest cas, facturar a través d’una cooperativa és una opció força comú. Però les cooperatives són i serveixen per a més que això i són la fòrmula jurídica que trien el 14% de les companyies. Per aquest motiu, i dins de l’àmbit d’Eines de Professionalització, l’APCC organitza un cicle de xerrades per conèixer tres exemples de cooperatives que ofereixen serveis al sector del circ de la mà dels seus responsables.

El cicle comença amb LA BONITA, una cooperativa d'artistes que ofereix gestió de contractació, assessorament i assegurances, amb una àmplia experiència en circ. La xerrada serà dimarts 11 de febrer a les 12h a La Central del Circ.

El 18 de febrer a les 12h els socis de COOP DE CIRC ens explicaran com és i com funciona aquesta cooperativa de circ de propietat conjunta i gestió democràtica nascuda per satisfer tant les necessitats de facturació i contractació com les aspiraciones econòmiques, socials i culturals dels seus socis.

Per últim, SMART IB és una cooperativa d’impuls empresarial a nivell europeu nascuda a Bèlgica el 1998 que compta amb 50.000 socis de tots els sectors de les arts. Pia Mazuela ens ho explicarà 25 de febrer també a les 12h.

Totes les xerrades són gratuïtes i obertes al sector, però es demana inscripció prèvia en aquest link