Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Leandre Ribera, Premi Ciutat de Barcelona de Circ

Notícies del circ

<< Altres notícies Circ - 05/02/2014

Leandre Ribera, Premi Ciutat de Barcelona de Circ

Els premis també han destacat Roberto Oliván per A place to bury estrangers, un espectacle amb presència de circ

Els Premis Ciutat de Barcelona,  organitzats per l'Institut de Cultura de Barcelona,han han decidit reconèixer al "pallasso rodamón" Leandre per "l’imaginari poètic i la capacitat de sorpresa desplegats a Rien à Dire, espectacle amb portes d’entrada a realitats múltiples.". El jurat estaba compots per Jordi Jané (president), Juliette Beaume, Jordi Duran i Vicent Llorca.

D'altra banda, el Premi Ciutat de Barcelona ha estat atorgat a Roberto Oliván
per "A place to bury estrangers", "un espectacle vital i poètic que transmet energia i plaer per la dansa. Aquest treball és fruit de la seva feina polièdrica com a ballarí de trajectòria internacional, intèrpret, creador i dinamitzador en especial del projecte Deltebre Dansa".

L'espectacle té múltiples vinculacions amb el circ, donat que tres dels seus intèrprets, Spela Vodeb, Sol Vázquez, i Matias Marré, de la companyia Atempo  estan fent la residència de creació a La Central del Circ; Roberto Magro, actual director artístic de La Central, en va fer la dramatúrgia, i Roberto Olivan va impartir-hi un  curs a finals de 2013.

L’acte de lliurament dels premis se celebrarà el dimarts, 11 de febrer, a les set de la tarda al Saló de Cent de l’Ajuntament de Barcelona.
L’Institut de Cultura de Barcelona ha encarregat la creació de l’espai de l’acte a Pas 29, amb Jordi Queralt i Xavi Ricart. L'acte d'entrega dels Premis Ciutat de Barcelona 2013 comptarà amb la participació de Sílvia Pérez Cruz i Mario Mas. La presentació anirà a càrrec de Xavier Graset.