Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Ampliació del termini per participar als actes del Dia Mundial del Circ

Notícies del circ

<< Altres notícies APCC

Ampliació del termini per participar als actes del Dia Mundial del Circ

L'APCC recull els actes que se celebrin entre el 20 de març i el 19 d'abril per elaborar una agenda conjunta i augmentar així la visibilitat del sector

Entre el 20 de març i el 19 d’abril, se celebra el Dia Mundial del Circ, impulsat la Federació Mundial del Circ. Des de l’Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC), amb la col·laboració del Departament de Cultura, ens hi afegim ja que és una ocasió perfecta per posar el circ al capdavant de l’actualitat cultural.

Agenda conjunta

L’APCC elaborarà una agenda recollint totes les activitats de circ que es facin a Catalunya ENTRE EL 20 DE MARÇ FINS EL 19 D’ABRIL. Amb el recolzament del Departament de Cultura, l’agenda es farà arribar als mitjans de comunicació, a tot el sector i a la resta d’equipaments d’arts escèniques, tal com s’ha fet en altres ocacions, amb molt bona acollida. Per a fer-ho, cal que els interessats omplin aquí la informació de les seves actuacions, cursos o tallers que tinguin lloc en aquelles dates. També cal que facin arribar a apcc@apcc.cat una imatge a bona resolució. S'ha ampliat la data límit per enviar la informació fins al 27 de febrer.

Manifest

L’APCC redactarà o encarregarà la redacció d’un manifest per donar visibilitat a la nostra realitat, la nostra vitalitat i també les nostres reivindicacions. Un cop redactat us el farem arribar, així com als mitjans de comunicació, per tal que en feu la máxima difusió. L'any passat el manifest el va redactar en Jordi Jané, soci fundador de l'APCC, periodista i crític circense.

Altres accions

Des del Departament de Cultura i diverses entitas del sector estem treballant també en altres accions amb la voluntat que, durant la primavera, el circ tingui la màxima difusió i visibilitat. Us anirem informant d’aquestes accions a mesura que es vagin concretant.

Pianissimo Circus es podrà veure el 6 d'abril a Sant Quirze del Vallès

Pianissimo Circus es podrà veure el 6 d'abril a Sant Quirze del Vallès