Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > L’APCC, Premi Nacional de Circ

Notícies del circ

<< Altres notícies 29/09/2009

L’APCC, Premi Nacional de Circ

L'APCC va recollir aquest dissabte a Lleida el Premi Nacional de Circ 2009  “per haver aconseguit, en quatre anys i escaig, que es materialitzin mesures i projectes que permeten a les arts circenses, en totes les seves modalitats, poder existir i créixer, així com per haver demostrat que jugar amb la gravetat no és incompatible amb el seny, i que els mateixos artistes poden impulsar les polítiques culturals”.

En recollir el Premi, el portaveu de l'APCC, Jordi Jané, i el president, Boni, van destacar que "estem satisfets de la feina feta i il·lusionats per la molta que queda per fer. Volem que aquest Premi Nacional de Circ signifiqui un estímul per al sector, que en multipliqui la cohesió, la imaginació i la capacitat creativa; però també que estimuli el Consell de les Arts, el Departament de Cultura i totes les altres administracions a assumir a fons les seves obligacions de política cultural vers el circ.

Dediquem el Premi evidentment als socis, però també a tots els artistes i tècnics que ens han precedit i a tots aquells que han treballat i treballen per la dignificació de les arts del circ a Catalunya. Salut, circ i alegria!"

Aquí podeu veure el vídeo de la cermònia