Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > L’APCC publica el nou Directori de formadors de circ a Internet, amb la col•laboració del CoNCA

Notícies del circ

<< Altres notícies APCC - 28/02/2014

L’APCC publica el nou Directori de formadors de circ a Internet, amb la col•laboració del CoNCA

Al Directori es poden trobar 90 formadors i fer una cerca per nom i cognoms, àmbits de treball, tècniques de circ i municipis dels espais de treball.

L’Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC), amb la col∙laboració del Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (CoNCA), ha impulsat la creació d’un nou Directori de formadors de circ.
Aquest directori, que actualment compta amb 90 formadors, es pot consultar des de la página web de l’APCC, i els formadors poden modificar les seves dades i donar-se d’alta. La cerca de formadors es pot fer mitjançant nom i cognoms, àmbits de treball, tècniques de circ i municipis dels espais de treball.
Aquest cens ha de servir per identificar, conèixer i donar a conèixer els formadors de circ que treballen a Catalunya, facilitar la comunicació, la relació i la cohesió entre els formadors de circ i defensar millor les seves necessitats davant les administracions.
La recollida d’informació, impulsada per la Comissió de formació de l’APCC, es va fer entre el 21 de desembre de 2012 i el 6 de juliol de 2013 i a partir de les dades recollides el CoNCA ha elaborat l’informe El perfil del formador de circ a Catalunya.
L’informe identifica qui són els formadors de circ, els àmbits en els que es treballa, quines tècniques ensenyen, quant temps hi inverteixen i quins projectes desenvolupen.

Actualment l’APCC esta recollint les dades del nou Cens d’espais de formació de circ de Catalunya. Tot i el gran nombre i varietat de propostes formatives en circ a Catalunya, i tal com ja recull el II Pla integral del circ, falten dades concretes i actuals sobre els espais que formació de circ a Catalunya. El Cens servirà per fer un anàlisi de les realitats, fortaleses i mancances dels espais i crear un directori on line i fer-ne difusió.
 

Enllaços relacionats

Tallers infantils a La Central del Circ Foto: Rosa Colell

Tallers infantils a La Central del Circ Foto: Rosa Colell