Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Neix un nou Festival Internacional de Pallasses, Fòrum de la Comicitat

Notícies del circ

<< Altres notícies Fires i Festivals - 14/03/2014

Neix un nou Festival Internacional de Pallasses, Fòrum de la Comicitat

El Festival està impulsat per Circ Cric i Almazen amb el suport de Pepa Plana i Tortell Poltrona, creadors del Festival Internacional de Pallasses d´Andorra

Del 22 al 25 de maig 2014, Sant Esteve de Palautordera acollirà el nou Festival Internacional de Pallasses, Fòrum de la Comicitat, en la seva edició 0, en el marc del Festival Circ Cric al Montseny.

A partir d’una idea de Tortell Poltrona i Pepa Plana, l’any 2001 es va fer possible el I Festival Internacional de Pallasses d´Andorra, Fòrum de la Comicitat i es van dur a terme 3 edicions més, fins que al 2009 es va estroncar.

A partir d’aquell festival n’han sorgit d’altres que actualment segueixen la iniciativa: Clownin Festival de Viena a Àustria, Red Pearl Women Clown Festival d’Hèlsinki, el Festival Esse Monte de Mulher Palhaça de Rio de Janeiro a Brasil, l’Encontro Internacional de Palhaças de Brasília a Brasil i el Festival Internacional de Palhaças de Recife, també a Brasil. I a Barcelona, Almazen, amb el seu cicle Very Important Women, ha mantingut viu l’esperit del festival, convertint-se en lloc de trobada i viver internacional de pallasses.


Circ Cric i Almazen amb el suport de Pepa Plana i Tortell Poltrona, fent-se ressó de les inquietuds de les pallasses, volen recuperar aquest punt de trobada que suposava el festival de dones pallasses d´arreu del món. Amb aquetsa nova proposta es vol:

- Crear espais de trobada, intercanvi, debat i reflexió sobre la comicitat femenina (història, actualitat….).
- Donar visibilitat al treball de les pallasses a través d’espectacles, combinats, fires, open-stage…
- Oferir informació i facilitar l’accés a l´art dels pallassos i les pallasses.

L'organització està buscant pallasses i participants. Els i les interessats/des poden comtactar a festivalpayasas@almazen.net