Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Sessió pràctica sobre els ajuts del Departament de Cultura a les associacions de circ

Notícies del circ

<< Altres notícies APCC

Sessió pràctica sobre els ajuts del Departament de Cultura a les associacions de circ

La sessió serà dimecres 9 d'abril a La Central del Circ i anirà a càrrec del gerent de l'APCC, Alfred Fort,

Amb la voluntat de facilitar al màxim l'accés del sector als ajuts públics, l’APCC organitza el dimecres 9 d’abril, a La Central del Circ, una  sessió pràctica sobre els ajuts del Departament de Cultura a les associacions de circ. A la sessió el gerent de l’APCC, Alfred Fort, explicarà de forma planera com omplir una sol•licitud, elaborar un dossier i presentar el pressupost per les següents línies d'ajut, obertes fins el 15 d'abril.

Subvencions per a projectes artístics de caràcter professional de formació, producció, exhibició i difusió en l’àmbit del circ. 

(Aquí podeu veure una guia ràpida elaborada pel Departament de Cultura sobre aquesta línia)

• Subvencions per a projectes artístics que articulin els sectors professionals en els àmbits de les arts escèniques, la música i les arts visuals.

• Subvencions per a les activitats de centres de creació i producció d’arts escèniques, música i arts visuals de caràcter professional en espais de titularitat pública. 

A la sessió es convida molt emfàticament als assistents a fer preguntes i resoldre qualsevol dubte.

Aquesta sessió és oberta a tots els professionals de circ, tot i que té l’entrada té un preu de 3 euros pels no socis de l’APCC. El pagament es farà en efectiu el mateix dia però també cal inscripció prèvia en aquest link.