Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > L’APCC presenta a Trapezi la nova web d’internacionalització del circ català

Notícies del circ

<< Altres notícies APCC - 25/04/2014

L’APCC presenta a Trapezi la nova web d’internacionalització del circ català

La web serà un directori de companyies i espectacles i oferirà recursos per a afavorir la presència internacional del circ català

www.circat.cat és una iniciativa de l’Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC), amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya (DC) i l’Institut Ramon Llull (IRL). El seu objectiu és ser una eina pràctica on poder trobar recursos útils per a la internacionalització del circ català, donar a conèixer els espectacles en gira i el nous projectes en procés de creació i impulsar sinergies amb altres creadors d’arreu del món. La web estarà en català, castellà i anglès.

La nova web, que actualment està en fase de programació, es presentarà el proper dissabte 10 de maig a les 4 de la tarda a l’espai professional de la Fira Trapezi de Reus. La presentació és oberta a tothom qui hi vulgui assistir i a continuació es farà un col•loqui sobre ‘Dramatúrgia en els espectacles de circ’ .

El directori d’espectacles està obert a totes les companyies que tinguin un espectacle, ja sigui en gira o en creació. Els espectacles que actualment apareixen al directori d’espectacles de la web de l’APCC també hi seran presents, sempre hi quan estiguin disponibles en els tres idiomes. Per tant, és important que els socis de l’APCC revisin els espectacles que tenen penjats al web, que eliminin aquells que ja no estan en gira i que tradueixin la descripció i la fitxa tècnica al castellà i a l’anglès. Feu-ho aquí (entrant amb nom d’usuari i contrasenya)

L’APCC preveu organitzar una sessió pràctica per informar als artistes de com treure profit d’aquesta nova eina.
 

Pàgina principal de la web, actualment en fase de programació

Pàgina principal de la web, actualment en fase de programació