Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > El Festival Internacional de Pallasses tindrà lloc del 23 al 25 de maig al Circ Cric

Notícies del circ

<< Altres notícies Fires i Festivals - 13/05/2014

El Festival Internacional de Pallasses tindrà lloc del 23 al 25 de maig al Circ Cric

El Festival, organitzat per Circ Cric i Almazen, inclou espectacles, cabarets, xerrades, fira d'espectacles i molt més

El Festival Circ Cric i Almazen (Cicle Very Important Women) organitzen el Festival Internacional de Pallasses 2014 els dies 23, 24  25 de maig a la seu del Circ Cric, a Sant Esteve de Palautordera amb la voluntat de donar continuïtat a l´esperit del Festival Internacional de Pallasses d´Andorra, creat per Pepa Plana i Tortell Poltrona al 2007, que va ser pioner en el món i que ha donat lloc a nous festivals i cicles internacionals dedicats a donar a conèixer l´art del Clown contemporani en femení..

Dirigit per Jaume Mateu (Tortell Poltrona), Montserrat Trias, Mar Ortega i Macarena G. de Vega, el Festival portarà a 60 artistes de 10 nacionalitats diferents i oferirà

-Xerrades i conferències amb grans expertes de l´ humor en femení!!! Amb Alice Viveiros de Castro (Brasil), Pepa Plana (Catalunya), Tortell Poltrona (Catalunya), Marceline Khan (France/Catalunya), Caroline Dream (England/Catalunya)

-Dos cabarets amb una mostra de les millors pallasses del panorama internacional; Dirigits per Merche 8A (día 23 a les 21:30h.) i Alba Sarraute (día 24 a les 22h) Amb les convidades especials: Nola Rae, Tanja Simma, Amelia Cadwallader, Las Gallegas, Lluna Albert, Cristi Garbo, Nuria Urioz: Bini Tui, Marta Carbayo, Virginia Imaz, Francesca Martello, Fanny Guiraud, Iris Mur: Madame Lili, Glòria Font; La flor del pitimini i moltes sorpreses més...

-Els matins del dia 24 i 25 podreu practicar Taichi -Clown amb Esther Carrizo de Uhartean-Mugabeclown.

-Espectacles inolvidables:
Pepa Plana i Toti Toronell presenten el seu nou treball junts “DESPISTATS” . Marcel et ses drôles de femmes amb els seus espectaculars aeris, l´ humor i la màgia del circ en estat pur!!! I “CANTACLOWN” de Marta Carbayo (Dinamarca)

-La música de Jorge Sarraute, Karol Green , La Flor del Pitimini, las Bellotas, Marta de Marte...

-Una fira per a tota la familia, amb espectacles a l´ aire lliure amb Senyoreta Muntanyetes (Catalunya), MacMon i Tona(Catalunya) i les disparatades animacions de Las Polis i de Folklóricas Anónimas...

-Un Open Clown dia 24 a les 13h, presentat per Nyloli de Bui & Mac Novara amb: Ana Serzo (Madrid), Lili Colombia (Colombia), Cirquet Confetti (Catalunya), Melissa Caminha (Brasil), Miriam Vender (Italia), Aline Moreno (Brasil), Xicana (Catalunya) i Cía. Aérea Teatro “Las Bellotas” (Castelló)

-I una Amanida de Pallasses (dia 25 a las 11:30h) del més variat, dirigida per Cia Decopivolta(Mar Marcos i Laia Sales) amb: Nuria Valerio (Catalunya) & Merche 8A (Rioja/Catalunya), Vickissoisse (Catalunya), Cia Passerell (Catalunya), Marta de Marte(Catalunya), María Mercurio (Madrid) Imperfectes Klown & Jirbi (Catalunya).

-I per acabar, Les Clownclusions de la gran Carmen Rubio (25 maig a les 16:30h)( 50% Cía.La Mar Salá), la lectura de la manifiesta pallassa (que haurem elaborat durant els dies del festival amb la col.laboració del públic) i Gran PAeLLASSAda final per a celebrar l´encontre! .