Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Conferència CIRC-QUE-O!, per un nou circuit a Catalunya, Aragó i Midi-Pyrenées (dimecres 4 de novembre, Ateneu Popular de 9 Barris)

Notícies del circ

<< Altres notícies 2/11/2009

Conferència CIRC-QUE-O!, per un nou circuit a Catalunya, Aragó i Midi-Pyrenées (dimecres 4 de novembre, Ateneu Popular de 9 Barris)

Circ-que-o! és un projecte de cooperació entre Catalunya, Aragó i Midi-Pyrenées que promou, entre d’altres, la generació d’un circuit per a companyies de circ entre els territoris. Quins són els diferents programes de creació i exhibició que ofereix a les companyies? Quins són els principals festivals, xarxes i teatres de cadascun dels territoris?

Jean-Marc Brocqua, de La Grainerie, fàbrica de creació de circ de Balma, (Toulouse) i coordinador del projecte Circ-que.o! donarà totes les respostes aquest dimecres 4 de novembre, a les 19 hores, a l’Ateneu Popular de 9 Barris de Barcelona (www.ateneu9b.net).

Amb la conferència CIRC-QUE-O!, PER UN NOU CIRCUIT A CATALUNYA, ARAGÓ I MIDI-PYRENÉES continua la 2a edició del Cicle de conferències Eines per a la professionalització dels artistes, organitzada per l’APCC. Els conferenciants són professionals de circ que coneixen de primera mà les companyies catalanes per la seva experiència professional.

L’assistència és gratuïta.

La resta del programa és el següent:

CIRCUITS A L’ESTAT ESPANYOL Dimecres 18 de novembre a les 19h a l’Ateneu Popular de 9 Barris

A càrrec Paula Paz (directora d’El Búho Servicios Teatrales, empresa dedicada a la distribució i gestió d’espectacles. Ha treballat amb Dagoll Dagom, Boni&Karoli, Tortell Poltrona i Res de res, entre d’altres)

CIRCUITS INTERNACIONALS Dimecres, 2 de desembre a les 19h a l’Ateneu Popular de 9 Barris

A càrrec d’Adrià Schvarzstein (clown, actor i director, creador de Circus Klezmer, en gira internacional des de 2004)

DIFUSIÓ D’UN ESPECTACLE DE CIRC Dimecres, 16 de desembre a les 19h a l’Ateneu Popular de 9 Barris

A càrrec de Menu Carvajal (productora)