Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Quatre espectacles de circ al festival Grec de Barcelona

Notícies del circ

<< Altres notícies Fires i Festivals - 29/05/2014

Quatre espectacles de circ al festival Grec de Barcelona

Del 9 al 12 de juliol es podrà veure l’estrena de Disbarat!, una coproducció de La Central del Circ

El Festival Grec de Barcelona inclou aquest any quatre espectacles de circ en la seva programació. El primer en veure’s serà Disbarat!/ ¡Disparate!, una coproducció del Grec 2014 Festival de Barcelona, La Central del Circ, La Cascade pôle national des arts du cirque i La Loggia. Disbarat és una "experiència musicrobàtica" de Cacophonic Pictures Orkestar dirigida per Karl Stets amb Sasha Agranov, Xabi Eliçagaray, Jade Morin, José Luis Redondo, Ruth Steinthal i Karl Stets. L'espectacle estàra al Mercat de les Flors del 9 al 12 de juliol.
 

La segona proposta d’aquest any és Rudo, de Manolo Alcántara, una coproducció del Grec 2014 Festival de Barcelona i Manolo Alcántara, amb la col•laboració de LaSala i Ca l’Estruch de Sabadell. Es veurà al Teatre Lliure el 17 i 18 de juliol.
 

El Festival ret homenatge al desaparegut Joan Montanyès, «Monti», posant en escena l’espectacle en què treballava quan va morir l’any 2013: una reflexió sobre l’ofici de fer riure que parteix de la figura d’un pallasso de la primera meitat del segle xx. Enrico Jacinto Sprocani (1904-1953), més conegut amb el nom de Rhum. Rhum és una creació de Joan Montanyès, Martí Torras i Jordi Martínez i compta anb Jordi Martínez, Pep Pascual, Joan Arqué, Roger Julià, Guillem Albà i la col•laboració especial d’Oriol Boixader «Oriolo». L’espectacle es veurà al Teatre Lliure del 24 al 26 de juliol.
 

Per últim, la companyia australiana Circa, que va inaugurar el Festival de l’any passat amb gran èxit, presenta Beyond, del 23 al 26 de juliol al Mercat de les Flors.

Descomptes APCC: Amb el carnet de l’APCC, es podrà obtenir 1 entrada, per a espectacles de circ programats al Teatre Grec, Mercat de les Flors i Teatre Lliure del Grec 2014 Festival de Barcelona, a 6 € el mateix dia de l’espectacle a les taquilles del teatre si n’hi ha disponibilitat, així com 1 entrada per a 1 acompanyant al 50%.
 

Enllaços relacionats

Una imatge de Disbarat!/Disparate! de Lucía Herrero

Una imatge de Disbarat!/Disparate! de Lucía Herrero