Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > El festival Per amor a l’hart arriba a la seva 10a edició els dies 3, 4 i 5 de juliol a l'Hospitalet de Llobregat

Notícies del circ

<< Altres notícies Fires i Festivals - 26/06/2014

El festival Per amor a l’hart arriba a la seva 10a edició els dies 3, 4 i 5 de juliol a l'Hospitalet de Llobregat

Les propostes de circ es combinen amb les de dansa, totes elles gratuïtes

Els propers 3, 4 i 5 de juliol a partir de les 19h., a la Rambla de la Marina i a la Plaça de l’Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat, torna la dansa i el circ al festival per amor a l’hart, amb una programació carregada de qualitat i d’alt nivell artístic. El festival, organitzat per Bipol•art i l’Ajuntament de l’Hospitalet de Lobregat. Arriba a la seva desena edició treballant per una cultura de base, de proximitat, que connecti ciutadania i creadors.

En circ, Hotel Iocandi, obrirà boca el dijous amb una peça curta anomenada “Esquerdes”, barreja d’equilibris i dansa. La compagnie Morosof ens presenta el seu espectacle “ 2 & ½ street vue”, on l’acrobàcia aèria és la protagonista. Els artistes han estat guardonats al prestigiós Festival “Cirque de Demain” (París). Aquest espectacle gira per tota Europa i Amèrica Llatina.
L’espectacle més àcid i transgressor el proposa “Le Dessous de Barbara”, companyia de circ francesa que posa a l’escenari una reflexió vital a partir del circ contemporani. Un espectacle per gaudir i reflexionar. Sobretot recomanat per el públic adult.

Divendres 4 de juliol Joan Català, fill de l’Hospitalet, fusionarà la dansa, el teatre i el circ amb el seu espectacle “Pelat”.


El toc humorístic ve de la mà de Las Polis, companyia catalano-francesa amb un espectacle de clown, on dues dones despleguen totes les seves forces per controlar la situació i volen ser tant resistents i intocables com el cos policial.


El dissabte 5, I com a colofó del Festival, torna el Cabaret de circ a la seva cinquena edició. A ritme dels Circonautes, banda musical que acompanya els números de petit format veurem desfilar artistes ja consolidats en el panorama català i nous talents. Jorge Albuerne, mestre de cerimònies, desenvoluparà les seves habilitats a la perxa xinesa. Fernando Pose, malabarista argentí amb un alt domini de la tècnica del rebot i sorpresa final inclosa. Nacho Flores amb equilibris sobre objectes, on s’ha de veure per creure. Circo Afilado, Joel Martí, artista novell que ens presenta un número de funambulisme arriscat i modern. Guga, el rei de l’acrobàcia, caigudes excèntriques i humor d’un artista en el declivi de la seva carrera professional. Els Cirkonita, com a mossos de pista intentaran posar ordre en tot aquest embolic.

Un total de 20 companyies i grups de dansa i circoferir una programació diferent, diversa i de qualitat que permetrà als ciutadans i ciutadanes viure a peu de carrer la vitalitat i l’emergència de la creació contemporània.