Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > L’APCC obre una nova enquesta per a les companyies de circ

Notícies del circ

<< Altres notícies APCC - 27/06/2014

L’APCC obre una nova enquesta per a les companyies de circ

Les companyies participants entraran en el sorteig d'una invitació doble per a l’espectacle de circ Cherepaka el 8 d’octubre al Mercat de les Flors de Barcelona

La manca d'indicadors sobre professionals, infraestructures i consum dificulta tenir el coneixement real de la dimensió i les característiques del sector circense així com la negociació amb les institucions. Per aquest motiu, i per segon any consecutiu, l'Associació de Professionals de Circ de Catalunya obre un qüestionari adreçat a les companyies de circ amb residència a Catalunya.
En el qüestionari es recullen dades generals de la companyia, dades d’exhibició i facturació. Els resultats de l’any passat es poden veure en aquest link

Els objectius del qüestionari són:
• Recollir dades reals i concretes del sector
• Fer visible l'activitat cultural i econòmica real del circ
• Destacar les problemàtiques que ens afecten
• Tenir eines de negociació i argumentació amb les administracions

Els resultats es presentaran en el 4rt trimestre de 2014 i s'organitzarà una trobada d'artistes i companyies.

Les dades es tractaran amb la més absoluta confidencialitat des de l'oficina de l'APCC, formaran part d'una estadística global i mai es faran públiques les dades concretes de cada companyia.

Les companyies que vulguin participar ho poden fer omplint aquest qüestionari abans del 20 de setembre (tant si hi van participar l'any passat com si no)

Totes les companyies participants entraran en el sorteig d'1 invitació doble per a l’espectacle Cherepaka, de Nadère Arts Vivants/Andreane Leclerc el 8 d’octubre al Mercat de les Flors de Barcelona.
 

Los Caneca Foto: MAnel Sala

Los Caneca Foto: MAnel Sala "Ulls"