Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Rococo Bananas de Los Excéntricos en una gira en escenaris històrics d’Andalusia i Castella la Manxa

Notícies del circ

<< Altres notícies Circ - 03/07/2014

Rococo Bananas de Los Excéntricos en una gira en escenaris històrics d’Andalusia i Castella la Manxa

L’espectacle es podrá veure a Granada, Jaén, Alcázar de San Juan i Almagro

El 14 de juliol a les 20,30 hores l’espectacle es veurà a la "Huerta de San Vicente, casa-Museo Federico García Lorca”, de Granada. En aquesta casa Federico García Lorca va escriure algunes de les seves principals obres entre 1926 y 1936, i era on residía quan es va produir la seva detenció i assassinat a l’inici de la guerra civil espanyola. Actualment la Huerta de San Vicente és un centre de difusió cultural molt actiu a Granada.

El 19 de juliol a les 21.00 hores Los Excentricos actuaran dins de l’espai Circ del Festival Etnosur a Alcalà la Real (Jaén). Etnosur es un festival multidisciplinar i i la trobada més important de músiques del món en territori ibèric
Al mateix festival, el dia abans, seran els artistes de circ del Col•lectiu La Persiona i el grup musical Venancio y los jóvenes de antaño els que presentaran el seu Violeta.

El 22 de juliol a les 22.00 hores actuaran a Alcàzar de San Juan en el marc del programa Platea, al cor de Castella la Manxa i escenari de moltes de les accions del Don Quixot de Cervantes.


Per últim, la gira finalitzarà el 24 de juliol a les 20,30 hores al Corral de Comedias d’Almagro, mundialment conogut per haver estat actiu, en el mateix format original durant més de 400 anys. Un espai únic en el món, un teatre de la época de Cervantes i Lope de Vega i seu del Festival Internacional de Teatre Clàssic d’Almagro. Rococo Bananas es veurà precisament en el marc d’un homenatge al Centre de Documentació Teatral de l’INAEM dins el 37è festival de Teatre Clàssic d’Almagro.
 

Enllaços relacionats