Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > El Ple de Riure porta 17 espectacles al Masnou del 15 al 19 de juliol

Notícies del circ

<< Altres notícies Fires i Festivals - 10/07/2014

El Ple de Riure porta 17 espectacles al Masnou del 15 al 19 de juliol

El Festival celebra la seva divuitena edició

El Festival Internacional de Teatre Còmic Ple de Riure aquest any celebra els divuit anys. Com és habitual, el Festival es presentarà al Mercat Municipal i al mercat setmanal, el 15 de juliol, amb l’actuació de la formació Sidral Brass Band, la banda oficial d’aquesta edició, que intentarà que tots els veïns i veïnes de la vila restin ben assabentats que comença la celebració.
Fins al dissabte 19 de juliol, les places i els carrers del Masnou s’ompliran de propostes teatrals i de circ per a totes les edats i vingudes d’arreu del món.
 

Les propostes de circ són Ricky, profesor de tenis, de La Mano Jueves (dimecres 16 de juliol), Salsa! de la cia. Volaquivol (dijous 16 de juliol). Miss Dolly de Marcel et ses drôles de femmes i Cabaret Ple de Circ a càrrec de LACAM (divendres 17 de juliol) o Sense volta de Teatre Mòbil.

Entre les novetats més destacades d’aquesta edició, hi ha, a més de la gratuïtat de totes les representacions, la recuperació de l’espectacle de focs artificials a la platja, a càrrec de la Companyia del Foc, i la inclusió de l’actuació del Col·lectiu d’Artistes Residents al Masnou (LACAM) a la programació.

Enllaços relacionats

Marcel et ses drôles de femmes actuanar divendres 17 de juliol al Masnou

Marcel et ses drôles de femmes actuanar divendres 17 de juliol al Masnou