Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Fira Tàrrega obre les inscripcions pel Màster de Creació en Arts de Carrer

Notícies del circ

<< Altres notícies Circ - 10/07/2014

Fira Tàrrega obre les inscripcions pel Màster de Creació en Arts de Carrer

Els socis de l’APCC tenen un 25% de descompte en la matrícula del màster i dels cursos universitaris

El Màster de Creació en Arts de Carrer és una iniciativa pedagògica pionera en l'àmbit internacional, que té la finalitat de formar professionals de la creació a l'espai públic. Impulsat conjuntament per FiraTàrrega i la Universitat de Lleida, combina mòduls teòrics i pràctics i s'adreça a graduats en arts escèniques, professionals del sector o qualsevol director, dramaturg, intèrpret, gestor cultural o urbanista interessat en la ciutat com a espai de múltiples possibilitats artístiques.
El Màster és un títol propi de la Universitat de Lleida (per a la seva realització cal tenir grau universitari o llicenciatura) i té un caràcter marcadament professional. Consta de 60 crèdits ECTS que s'estructuren en diversos blocs complementaris: classes magistrals (39 ECTS), elaboració i defensa d'un treball fi de Màster (6 ECTS) i la realització de pràctiques professionals (15 ECTS).
Els idiomes vehiculars són el castellà i l'anglès.


Al mateix temps, Fira Tàrrega també ofereix tres opcions formatives més:
Expert universitari en "Ciutat i creació artística" (23 crèdits), que es correspon amb el mòdul 2 del Màster. Requereix formació universitària. De 23 de febrer a 15 de maig de 2015.
Curs universitari "Ciutat: art, pensament i societat" (7 crèdits), es correspon al mòdul 1 del Màster. No requereix formació universitària. De 26 de gener a 19 de febrer de 2015.
Curs universitari "Polítiques, comunicació i producció de les arts de carrer" (6 crèdits), es correspon al mòdul 3 del Màster. No requereix formació universitària. De 18 de maig a 5 de juny de 2015.


En tots els casos els socis de l’APCC tenen un descompte del 25% en el preu de la matrícula.