Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > La companyia de circ "eia" i Pallassos sense fronteres, en dues aplicacions pel mòbil

Notícies del circ

<< Altres notícies Circ - 21/07/2014

La companyia de circ "eia" i Pallassos sense fronteres, en dues aplicacions pel mòbil

Les aplicaciones són gratuïtes i pioneres en el sector del circ

La companyia de circ “eia” ja és al telèfon mòbil. Funky Whale Games ha desenvolupat una app que inclou jocs basat en l’espectacle Capas. A través de l’aplicació es pot jugar a ser acròbata en els marcs dels escenaris de l’espectacle: un poble mediterrani, un camp de futbol a la platja i una discoteca psicodèlica.
L’app també permet gaudir de les bandes sonores originals de Capas i consultar la seva agenda d’actuacions. L’app, que es pot descarregar en aquest enllaç,  està disponible en català, castella, francès, anglès i italià.

Per la seva banda, Pallassos sense Fronteres (PSF) i Planet Factory (La Factoria d'imatges) han col•laborat per tal de crear “Planet Clowns Games” i forma part de la reconeguda família d'aplicacions “PlanetKids” de Planet Factory que acumula més de 3 milions de descàrregues. L'aplicació, gratuïta, explica a través dels personatges de Planet Kids el que significa ser un professional del circ i el quesignifica ser un pallasso sense fronteres. A l'App, a més de trobar informació de PSF com fotografies i vídeos, s'h itroben jocs i animacions destinats a que la infància aprengui jugant i interactuant amb tot allò relacionat amb el món del circ i la feina solidària de Pallassos Sense Fronteres. “Planet Clowns Games” permet la descàrrega de continguts i materials addicionals, de pagament, que es transformen en un donatiu cap a Pallassos Sense Fronteres, ja que Planet Factory/La Factoria d'Imatges en cedeixen el benefici a l'organització.

Es la primera APP que es desenvolupa amb l'objectiu de mesclar entreteniment i oci amb aprenentatge i que, a més a més, la descàrrega del contingut addicional es tradueix un donatiu directe a una organització sense ànim de lucre. “Planet Clowns Games”està disponible en català, castellà, anglès i en un munt d'idiomes més i la podeu descarregar a través d'aquest enllaç a l'Itunes Store.


Les dues aplicacions estan disponibles de moment per a dispositius mòbils que utilitzen el sistema operatiu  iOS d'Apple (iPhone, iPad i iPod)

Planet Clowns

Planet Clowns

L'app de la companyia Eia

L'app de la companyia Eia