Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Aquest dissabte, Buuuf, Festival de Pallassos i Bufons a Lleida

Notícies del circ

<< Altres notícies Fires i Festivals - 24/07/2014

Aquest dissabte, Buuuf, Festival de Pallassos i Bufons a Lleida

El festival inclou 6 espectacles i 12 funcions, a més de la banda de carrer Buuuf Band

Aquest dissabte 26 de juliol, de les 10 del matí a les 10 de la nit, la plaça Ricard Vinyes i la plaça 8 de mar´acolliran el festuval de pallassos i bufons Buuuf festival. El festival inclou 6 espectacles oficials, en 2 espais de representació, amb un total de 12 funcions, 2 per artista i 3 actuacions de la Buuuf Band, una banda de carrer. De les 10:00h del matí a les 22:00h de la nit.

Les companyies que hi participaran són:

Cia. El Sobrino del Diablo amb Frankenstein: el Sobrino presenta el seu nové treball discogràfic, Frankenstein, amb una barreja de concert de rock acústic, Stand Up Comedy al més per estil anglosaxó i un punt de teatre i performance.

Cia. El Gran Rufus amb No hay tiempo que perder: espectacle de carrer, apte per a tots els públics, que opromou molt la participació dels espectadors.

Cia. La Xicana i Anna Montserrat amb l'espectacle, La Xicana, una pallassa tendre e innocent que vol fer màgia, però sempre s'equivoca, ven la màgia quant no n'hi ha i quant no la ven se li escapa.

Cia. Claret Clown presenta Sóc un pallaso: sota la inflexible presència del Senyor Peperoni, l’August es desviu per les seves grans passions: la màgia, la música i el teatre...

Cia. Ferran Aixalà amb Ventura. L'objectiu del Ferran: sobreviure un dia més. L'estratègia: passar la gorra. Les eines: la imaginació.
Triciclown amb Zircustàcies. Un pallasso muntat en un artefacte irromp a “plaça” un cop aturat aquest, s’inicia una sèrie d’accions on el públic participa activament del joc creant una escenografia... ara tot ja està a punt.... o no?

El Festival Buuf està promogut per Magí Valls, organitzador de la ‘Nit de Nassos’ (2002), la Nit de Pallassos al Cafè del Teatre de l’Escorxador (2006), el cicle de pallassos al bar Smailing (2009), engre altres.

L'entrada és lliure a tots els espesctacles,on es ‘passarà la gorra’