Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Dotze companyies ja han omplert l'enquesta que permetrà tenir dades reals del sector

Notícies del circ

<< Altres notícies APCC - 24/07/2014

Dotze companyies ja han omplert l'enquesta que permetrà tenir dades reals del sector

El termini és obert fins al 20 de setembre i els participants entraran en el sorteig d'una entrada doble pel Mercat de les Flors

Adrian Schvarzstein, Katraska, Psirc, Elegants, Improvisto's Krusty Show, Moi Jordana Cia de Circ, Little Testa, Los2play, Malabaracirco, cia. Maria Villate, ES i Los Excentricos ja han omplert l’enquesta per a companyies de circ amb residència a Catalunya.

L'enquesta ha estat oberta per l'APCC a causa de la manca d'indicadors sobre professionals, infraestructures i consum, cosa que dificulta tenir el coneixement real de la dimensió i les característiques del sector circense així com la negociació amb les institucions.
En el qüestionari es recullen dades generals de la companyia, dades d’exhibició i facturació. Els resultats de l’any passat es poden veure en aquest link

Els objectius del qüestionari són:
• Recollir dades reals i concretes del sector
• Fer visible l'activitat cultural i econòmica real del circ
• Destacar les problemàtiques que ens afecten
• Tenir eines de negociació i argumentació amb les administracions

Els resultats es presentaran en el 4rt trimestre de 2014 i s'organitzarà una trobada d'artistes i companyies.

Les dades es tractaran amb la més absoluta confidencialitat des de l'oficina de l'APCC, formaran part d'una estadística global i mai es faran públiques les dades concretes de cada companyia.

Les companyies que vulguin participar ho poden fer omplint aquest qüestionari abans del 20 de setembre (tant si hi van participar l'any passat com si no)

Totes les companyies participants entraran en el sorteig d'1 invitació doble per a l’espectacle Cherepaka, de Nadère Arts Vivants/Andreane Leclerc el 8 d’octubre al Mercat de les Flors de Barcelona.

Los Caneca Foto: Manel Sala

Los Caneca Foto: Manel Sala "Ulls"