Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > La companyia El Negro y el Flaco porta la seva Alquimia al Circuito Nacional de Teatro d’Argentina

Notícies del circ

<< Altres notícies Circ - 07/08/2014

La companyia El Negro y el Flaco porta la seva Alquimia al Circuito Nacional de Teatro d’Argentina

L’espectacles es veurà a 8 províncies argentines entre el 27 d’agost i el 6 de setembre

El Circuito Nacional de festivales d’Argentina és un projecte que promou la circulació d’espectacles nacionals i estrangers al llarg del país, amb una gran convocatòria de públic. Si l’any passat va ser la pallassa Pepa Plana qui va particitpar en aquesta gira, en la seva 8ª edició és el torn per la companyia El Negro y el Flaco, formada en 1994 per Rafa Espada i Gerardo Casali.

El seu espectacle Alquimia, que barreja el circ i el teatre, es podrà veure a les províncies de Salta, Jujuy, Catmarca, Santiago del Estero, El Chaco, Entre Ríos y Santa fe.

A Alquimia dos clowns barregen diversos elements per crear moments sorprenents; tenen cabuda bombolles de sabó, elements màgics, malabarismes inesperats i situacions pseudoteatrals amb una gran participación del públic. L’espectacle ja s’ha vist a diferents teatres i festivals d’ Espanya, França, Itàlia, Argentina, Colòmbia i Estats Units.

El Circuito Nacional de Teatro agrupa en 35 dies 24 festivals internacionals de teatre simultanis.
 

Alqu8imia d'El Negro y el Flaco

Alqu8imia d'El Negro y el Flaco