Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Un cabaret de circ amb artistes catalans a la programació del Kulturfestivalen d’Estocolm i a la Mercè

Notícies del circ

<< Altres notícies Circ - 07/08/2014

Un cabaret de circ amb artistes catalans a la programació del Kulturfestivalen d’Estocolm i a la Mercè

L’espectacle, que inclou artistes suecs, es podrà veure també a les festes de la Mercè de Barcelona


Fruit de la col•laboració entre els ajuntaments d’ Estocolm i de Barcelona, amb el suport de lInstitut Ramon Llull, les dues ciutats acolliran un cabaret de circ internacional en les programacions dels festivals Kulturfestivalen (Estocolm) i la Mercè (Barcelona).


L’estrena de l’espectacle es farà a Estocolm, on es veurà del 12 al 16 d’agost.
Els artistes catalans que s’hi podran veure són Irene Estradé (aeris), Ricky professor de tenis (acrobàcia i pallasso), Les capgirades (trapezi doble), Sergio González (roda cyr) i Guillem Albà, que actuarà com a mestre de cerimònies. A l’espectacle també hi actuaran Angela Wand, Jan Unestam, Patrick i Tony, i Sons company.
L’espectacle es veurà també a les festes de la Mercè  (19-24 de setembre), donat que l’Ajuntament de Barcelona ha convidat enguany la ciutat d'Estocolm a participar en la Mercè, la nostra festa major. Es tracta de la vuitena ciutat que, des de l’any 2007, Barcelona convida al seu gran festival a l’aire lliure.
 

Enllaços relacionats