Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Jordi Aspa dirigirà el 19è Circ d'Hivern

Notícies del circ

<< Altres notícies Circ

Jordi Aspa dirigirà el 19è Circ d'Hivern

La data de l'estrena el dissabte 13 de desembre de 2014. FIRA, serà el nom de l'espectacle que comptarà amb música en directe

 FIRAserà el títol del19è Circ d’Hivern de l’Ateneu Popular 9 Barris. Sota la direcció de Jordi Aspa i de la mà d’un grup de set artistes, FIRA donarà vida a un espectacle marcat pel circ i la música en directe.

Trapezis, portés, màstils i ombres xineses seran els punts destacats en aquesta edició d’una de les produccions més veteranes de circ de casa nostra que ja ha començat els assajos.

El circ d’Hivern s’estrenarà el dissabte 13 de desembre del 2014 i s’exhibirà al teatre de l’Ateneu Popular 9 Barris fins el 11 de gener del 2015.

Aquesta edició s’acompanyarà també d’un ‘Obrador del Circ d’Hivern (taller de l’espectador)’ que permetrà seguir el procés de creació de tot l’espectacle. La primera sessió tindrà lloc el 18 de setembre.

Sinopsi

Quan entrem a FIRA, ens endinsem en un decorat on llums i garlandes ens conviden a somniar en un món on l’espectacle i el circ semblen formar part de la nostra vida… Però la realitat és una altre, un joc de miralls, un truc de màgia que amaga i mostra la cara més íntima dels artistes i les seves emocions.

Fitxa Artística

Direcció: Jordi Aspa

Idea i creació: Col·lectiu Tierra

Artistes:

Adriá Cordoncillo: Portés acrobàtics, màstil, clarinet baix

Fernando Melki: Portés acrobàtics

Analou Serre: Portés acrobàtics, trapezi ballant

Mari Paz Arango: Portés acrobàtics, trapezi ballant

Maria Villate: Equilibris, dansa, ombres xineses

Frederic Filatre: Trombó

Edurne Arizu: Acordió i veu

Enllaços relacionats