Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > A Fira Tàrrega, suma’t a l’APCC i no paguis la primera quota

Notícies del circ

<< Altres notícies APCC - 09/09/14

A Fira Tàrrega, suma’t a l’APCC i no paguis la primera quota

T’esperem a l’estand de l’APCC a Fira Tàrrega de l’11 al 13 de setembre

L'estand 23 de la Llotja de Professionals de Fira Tàrrega acollirà, entre l’11 i el 13 de setembre, l’Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC), els seus serveis i la informació dels professionals associats.

Aquest any l’APCC difondrà especialment circat.cat, una eina pràctica on poder trobar recursos útils per a la internacionalització del circ català que es presentarà divendres 12 de setembre a les 13h.

Tots aquells professionals de circ que s’acostin a l’estand de l’APCC i es facin socis no pagaran la primera quota trimestral (30 euros). La permanència obligatòria és de 2 quotes per als nous socis.

L’APCC convida així als professionals a sumar-se a una associació formada actualment per 250 socis, als quals ofereix assessorament, difusió de la seva feina, borsa de treball, formació continuada, informació sobre ajuts i convocatòries i més de 100 descomptes.

FiraTàrrega és el mercat internacional de les arts escèniques que té lloc anualment a Tàrrega el segon cap de setmana de setembre. Fundada el 1981, és un gran aparador de l’actualitat escènica, amb interès especial en les arts de carrer, els espectacles visuals i els no-convencionals.
 

Enllaços relacionats