Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Arrenca la 3a Temporada BBVA de Circ a Terrassa

Notícies del circ

<< Altres notícies Circ

Arrenca la 3a Temporada BBVA de Circ a Terrassa

El Circ Cric, el Circ Pistolet, Tub d’Assaig i Los Galindos entre la programació

La Temporada BBVA de Circ arriba a la tercera edició oferint una programació estable formada per 6 espectacles, sessions escolars, una masterclass i una jornada de circ en família. El tret de sortida el va donar la companyia Organización Efímera dissabte 6 de setembre amb l’estrena europea de l’espectacle Fecha de caducidad

Enguany, la programació de la 3a Temporada BBVA de Circ també ha estat dissenyada amb l’associació de circ terrassenca Tub d’Assaig 7.70.

ESPECTACLES

Matx de Pallassos • Circ Cric | 5 d’octubre
El Circ Cric presenta un xou basat en l’art de la improvisació on el públic serà l’encarregat de jutjar les actuacions. L’espectacle parodia un concurs televisiu on dos equips formats per quatre pallassos cada un s’enfronten a actuacions i posen a prova l’enginy i la seva agilitat mental amb una única finalitat: fer riure i aconseguir la millor puntuació. Entre els vuit artistes, hi haurà el reconegut pallasso, Tortell Poltrona.
El Matx de Pallassos és una idea original de la companyia brasilera Jogando no Quintal i el Circ Cric l’ha adaptat a casa nostra. Ja s’ha experimentat amb èxit al Cabaret Coluche, al Festival Circ Cric i a la Temporada Alta a Salt.


Incert • Circ Pistolet | 21 i 23 de novembre
La companyia terrassenca estrenarà el seu espectacle Incert després de fer la residència tècnica dins del programa Suport a la Creació el mes de novembre al mateix Centre Cultural. Sis siluetes que recorren l’escenari de l’auditori terrassenc buscant una identitat col•lectiva davant de la incertesa i el no ser. Els artistes posen en joc equilibris acrobàtics que deixaran sense alè al públic i incorporen altres tècniques de circ com el contorsionisme, el portó coreà, el cèrcol aeri i els malabars.


Circ de Nadal • Los Galindos | des del 20 de desembre al 4 de gener

Durant 13 dies, la plaça Ricard Camí es convertirà en una carpa de circ amb dues funcions diàries. Aquesta és la primera vegada que el Centre Cultural Terrassa porta un espectacle a l’exterior i ho fa de la mà de la companyia Los Galindos. És el quart any que aquesta companyia presenta una proposta pensada exclusivament per les dates nadalenques, anteriorment l’ha portat a Girona i a Sant Cugat del Vallès.
El Circ de Nadal consta d’un muntatge integrat pels quatre membres de la companyia – família al circ i a la vida real - formada per Marcel Escolano, Bet Garrell i les seves filles Bruna i Berta. Els acompanyaran els artistes Bina Rieck, Martí Soler, de la companyia Daramaomaï, i Quim Girón, d’Animal Religion.

Circ de l’Any • Tub d’Assaig 7.70 | 3 i 4 de gener
Per quart any consecutiu l’associació terrassenca Tub d’Assaig 7.70 presenta el Circ de l’Any, una proposta creativa i diferent per a tots els públics i que combina diferents especialitats de circ: clown, malabars, acrobàcies i aeris.
Tub d’Assaig 7.70, organitzadora del Festival de Circ de Terrassa, assessora i programa conjuntament amb el Centre Cultural Terrassa la Temporada BBVA de Circ.


Una hora amb Hausson o el que vostès vulguin • Mag Hausson | 5 d’octubre

Una hora amb Hausson és un viatge per un univers màgic i surrealista. Un espectacle on els números visuals i de manipulació s’enllacen amb les actuacions i la participació del públic. Els espectadors se sorprendran i viuran situacions increïbles gràcies a l’il•lusionisme d’aquest virtuós mag.
El mag Hausson, Jesús Julve el nom real, ha rebut nombrosos guardons entre els quals destaca el Premi Sebastià Gasch de music-hall com a màxim representant de l'il•lusionisme europeu a Catalunya.


Activitats complementàries

Sessions escolars • Incert Circ Pistolet | 18 i 20 de novembre
Seguint la línia encetada l'any passat, el Centre Cultural col•labora amb la Fundació Torre del Palau en el desenvolupament del projecte Pedagogia de l’espectacle. Fruit d’aquesta col•laboració, el Centre Cultural ofereix sessions escolars d’alguns dels espectacles programats.


Racons de Circ • Circ en família | 30 de novembre
L’últim diumenge de novembre el Centre Cultural Terrassa obrirà les seves portes per oferir el programa Racons de Circ que té per finalitat apropar el món circense als nens d’entre 3 i 14 anys. Al llarg del matí podran provar i gaudir cinc tècniques diferents, i a l’última mitja hora, els que ho desitgin podran participar a una demostració del que han après a l’escenari de l’auditori.
Els monitors encarregats de les activitats pertanyen a l’Associació terrassenca Tub d’Assaig 7.70.

Les dades:

Lloc: Centre Cultural Terrassa. Rambla d’Ègara, 340
Més informació: www.fundacioct.cat/programacions/circus/
Venda localitats: www.fundacioct.cat
Telèfon: 902 180 677

Roda de Premsa  3a Temporada BBVA de Circ

Roda de Premsa 3a Temporada BBVA de Circ