Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > El circ continua present a Fira Tàrrega

Notícies del circ

<< Altres notícies Fires i Festivals

El circ continua present a Fira Tàrrega

FiraTàrrega sembla apostar en la seva 34a edició pel circ i la dansa que es mesclen amb altres llenguatges artístics

Un total de 13 espectacles de dansa i 5 de circ formen part del programa oficial de Fira Tàrrega 2014.
Entre les es propostes de circ i clown d’enguany es podran veure 'Dynamite & poetry' (dels belgues 15feet6) i 'Potted' (de la cia La Trócola) o ‘Ti-Tlan (lugar entre)’, un espectacle de la la Compañía de Teatro de Calle Monterrey dirigit per Marcel Escolano, de Los Galindos.
La Fira ofereix també una segona oportunitat per conèixer 'Rudo' (de Manolo Alcántara) que ja es va poder veure durant el Festival Grec de Barcelona.
Dins el Programa de Suport a la Creació, Animal Religion mostra 'Chicken Legz', una experiència de circ i moviment que té lloc dins d’una granja, i on tot es mou a ritme de música electrònica.
Pepa Plana i Toti Toronell, al seu torn, presentaran el seu projecte ‘Despistats’ i l’Espai de la Maleta, a banda d'omplir de circ i clown l'Escola d'Arts Ondara (a la Plaça del Centenari), donarà a conèixer les seves darreres novetats: "Els tres llops i el porc ferotge" (Produccions Essencials & Acetato Teatro); "El Nïu" (Dudu & Companyia) i "Lo Sainet del Senyor Rector” (Ne Me Titere Pas).

L’APCC tornarà a ser present a la Fira. La podreu trobar a l’estand 23 de la Llotja de Professionals, els dies 11, 12 i 13 de setembre. A banda de difondre el treball dels seus associats, presentarà el nou web www.circat.cat, una iniciativa de l’APCC, amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya (DC) i l’Institut Ramon Llull (IRL). Es tracta d’un web amb vocació de convertir-se en una eina de treball on trobar i compartir  recursos útils per a la internacionalització del circ que es fa a Catalunya. La presentació tindrà lloc divendres 12 de setembre a les 13h a la Llotja.