Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Últims dies per omplir l'enquesta que permetrà tenir dades reals del sector

Notícies del circ

<< Altres notícies APCC - 16/10/2014

Últims dies per omplir l'enquesta que permetrà tenir dades reals del sector

Els resultats es presentaran el mes de desembre i com l'any passat s'organitzarà una trobada d'artistes i companyies.

Adrian Schvarzstein, Katraska, Psirc, Elegants, Improvisto\'s Krusty Show, Moi Jordana Cia de Circ, Little Testa, Los2play, Malabaracirco, cia. Maria Villate, ES i Los Excentricos, Mabsutins, Panettone Brothers, Organizacion Efimera, Serena Vione, Cie. Sudestada, Volaquivol, Escarlata Circus, Compania ES, La Querida, Amer i Àfrica Circ cia., Cia. Més Tumàcat, Companyia de Circ "eia" i Capicua ja han omplert l’enquesta per a companyies de circ amb residència a Catalunya.

L'enquesta ha estat oberta per l'APCC a causa de la manca d'indicadors sobre professionals, infraestructures i consum, cosa que dificulta tenir el coneixement real de la dimensió i les característiques del sector circense així com la negociació amb les institucions.
En el qüestionari es recullen dades generals de la companyia, dades d’exhibició i facturació. Els resultats de l’any passat es poden veure en aquest link

Els objectius del qüestionari són:
• Recollir dades reals i concretes del sector
• Fer visible l'activitat cultural i econòmica real del circ
• Destacar les problemàtiques que ens afecten
• Tenir eines de negociació i argumentació amb les administracions

Els resultats es presentaran el mes de novembre  i com l'any passat s'organitzarà una trobada d'artistes i companyies.

Les dades es tractaran amb la més absoluta confidencialitat des de l'oficina de l'APCC, formaran part d'una estadística global i mai es faran públiques les dades concretes de cada companyia.

Les companyies que vulguin participar ho poden fer omplint aquest qüestionari abans del 6 de novembre (tant si hi van participar l'any passat com si no)

Entre totes les companyies participants que van omplr l'enquesta abans del 30 de setembre es va sortejar 1 invitació doble per a l’espectacle Cherepaka, de Nadère Arts Vivants/Andreane Leclerc el 8 d’octubre al Mercat de les Flors de Barcelona. La companya afortunada va ser Elegants.

Los Caneca Foto: Manel Sala

Los Caneca Foto: Manel Sala "Ulls"