Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > L’APCC serà present a Mercartes, del 5 al 7 de noviembre a Valladolid

Notícies del circ

<< Altres notícies APCC - 30/10/2014

L’APCC serà present a Mercartes, del 5 al 7 de noviembre a Valladolid

L’Associació forma part de l’estand institucional català


Mercartes és el mercat biennal del sector de les arts escèniques a Espanya. El seu objectiu és promoure acords comercials entre els diferents agents públics i privats. A la fira se citen creadors, productors i distribuïdors, programadors i gestors d'espais escènics i de festivals, així com a professionals i empreses d'equipament i serveis, tècnics... Enguany la fira canvia de lloc i es celebrarà a Valladolid del 5 al 7 de novembre


El Departament de Cultura serà present a la nova edició de Mercartes amb un estand que posa a disposició de totes les empreses, companyies i associacions catalanes relacionades amb l'àmbit de les arts escèniques que vulguin anar-hi.
L’APCC formarà part d’aquest estand i farà difusió dels seus objectius, dels seus socis i dels seus serveis, entre ells, la nova web Circat.cat.

Les companyies catalanes confirmades a l’estand institucional són: Accialt Flying Effects; Afónix Produccions; Bàcum / Arts Escèniques i Visuals; Centre Cultural Imaginari Kiku Mistu; Circo Delicia; Cobosmika; Delrevés; Dh Company; Diseños Mikulasek; Drakònia Produccions; Duesambduos; Explica Dansa; Fani Banages Arts Escèniques; Kulbik; La Intrusa; La Minúscula; La Petita Malumaluga; Lazzigags; Rosazul; Roseland Musical; TZS Produccions; Vania Produccions i Vol Ras.

Pel que fa a les associacions, també estaran a l’estand català l’Associació de Companyies Professionals de Dansa de Catalunya (ACPDC); l’Associació d’Empreses de Teatre de Catalunya (ADETCA); l’Associació de Companyies de Teatre Professional de Catalunya (Ciatre) i l’Associació Professional de Teatre per Tots els Públics de Catalunya (TTP).
 

Enllaços relacionats

L'estand del departament de Cultura a Mercartes l'any 2012

L'estand del departament de Cultura a Mercartes l'any 2012