Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > L'APCC organitza la 2a trobada d'artistes i companyies per debatre els temes que els afecten

Notícies del circ

<< Altres notícies APCC - 06/11/2014

L'APCC organitza la 2a trobada d'artistes i companyies per debatre els temes que els afecten

La Trobada tindrà lloc el dimarts 16 de desembre a La Central del Circ de 15.30 a 18h

El dimarts 16 de desembre La Central del Circ de Barcelona acollirà la 2a Trobada d'artistes i companyies de circ organitzada per l'APCC. A la Trobada, oberta tant a socis com a no socis, es presentaran els resultats de la 2a enquesta adreçada a companyies de circ de Catalunya. L'enquesta ja està tancada.

Les enquestes recullen dades sobre la composició de les companyies, el nombre d'espectacles creats, les funcions realitzades, els ajuts rebuts i la facturació. L'enquesta també recull les problemàtiques que afecten el sector i serviran de punt de partida per a un debat en què s'escoltaran i recolliran les experiències i les propostes dels assistents.

La I Trobada celebrada l'any passat va ser una molt bona oportunitat per compartir problemàtiques i vivències i recollir propostes que s'han anat incorporant en el programa d'activitats de l'Associació.

La Trobada tindrà lloc de 15.30h a 18h (amb la voluntat que després es pugui assistir a la Nit del Circ organitzada per la revista Zirkolika).


 

Una imatge de la Trobada de l'any passat

Una imatge de la Trobada de l'any passat