Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Circ Pistolet estrena “Incert”, fruit de la residència conjunta del Centre Cultural Terrassa i La Central del Circ

Notícies del circ

<< Altres notícies Circ

Circ Pistolet estrena “Incert”, fruit de la residència conjunta del Centre Cultural Terrassa i La Central del Circ

L’espectacle es veurà divendres 21 i diumenge 23, i farà dues sessions escolars

La companyia terrassenca Circ Pistolet mostrarà entre el 18 i el 23 de novemvre el seu espectacle “Incert” després de fer la residència tècnica dins del programa “Suport a la Creació” el més de novembre al mateix Centre Cultural, fruit de la residència conjunta del Centre Cultural Terrassa i La Central del Circ. Sis siluetes que recorren l’escenari de l’auditori terrassenc buscant una identitat col•lectiva davant de la incertesa i el no ser. Els artistes posen en joc equilibris acrobàtics que deixen sense alè al públic i incorporen altres tècniques de circ com el contorsionisme, el portó coreà, el cèrcol aeri i els malabars.
L’espectacle s’estrenarà divendres 21 a les 21h i es tornarà a veure el diumenge 23 a les 19h. A més, com a activitats complementàries s’inclouen dues sessions per a escolars amb la col•laboració de la Fundació Torre del Palau – Pedagogia de l’Espectacle.

La companyia Circ Pistolet es va crear l’agost del 2008 es crea Circ Pistolet, que neix del retrobament de dos artistes (Enric Petit i Rat Serra) que van començar junts, l’any 2003, en el món de les arts circenses.
L’espectacle “sObre rOdes” ha realitzat més d’un centenar d’actuacions en diverses fires i festivals de Catalunya, Espanya i França.
La companyia actualmente està formada per Enric Petit, Rat Serra, Albert Ubach, Tomàs Cardús, Anna Torné i Miguel Angel García.