Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Estrena del projecte de creació comunitària Circoneta, amb alumnes de l’IES Salvat-Papasseit de la Barceloneta

Notícies del circ

<< Altres notícies La Central del Circ - 27/11/2014

Estrena del projecte de creació comunitària Circoneta, amb alumnes de l’IES Salvat-Papasseit de la Barceloneta

El proper 5 de desembre a les 19 h tindrà lloc a La Central del Circ la posada en escena del projecte Circoneta.

Amb Circoneta, dotze alumnes d’entre 12 i 16 anys de l’Institut Salvat-Papasseit (Barri de la Barceloneta) s’han endinsat en el món del circ al llarg de l’any 2014. Aquesta immersió ha combinat l’aprenentatge de diferents disciplines de circ, la participació en un procés de creació, l’assistència a espectacles i la descoberta d’espais de circ de la ciutat. Tot gràcies al coneixement dels artistes de circ: Berta Junyent, David Candelich i Marcel Aguilar, coordinats amb Ricardo Gallardo, a un inici com a director artístic, i donant continuitat al seu llegat amb Jorge Albuerne que va recuperar el timó del projecte.


El que veureu a Circoneta no és un espectacle acabat ja que el circ requereix moltes hores, setmanes, mesos i anys de dedicació per arribar a dominar una disciplina, per saber estar en escena. Circoneta és un primer salt al món del circ i un repte per a nosaltres. Però volem compartir amb vosaltres uns petits instants de circ que hem creat al llarg d’aquest any.

Circoneta és un projecte comunitàri impulsat per La Central del Circ i l'Institu Salvat-Papasseit de la Barceloneta amb la col·laboració de l'Obra Social de La Caixa.

Si voleu assistir-hi, l'entrada és gratuïta, per és imprescindibleapuntar-se perquè l'aforament és limitat. Es pot fer a info@lacentraldelcirc.cat o al telf. 933560890.