Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Arola Editors publica tota l’obra teatral de Joan Brossa que inclou Circ, màgia i titelles

Notícies del circ

<< Altres notícies Circ - 11/12/2014

Arola Editors publica tota l’obra teatral de Joan Brossa que inclou Circ, màgia i titelles

El llibre contè nou peces dramàtiques escrites entre 1944 i 1996, i n'hi ha dues d'inèdite

Arola Editors posa a disposició del públic lector tota l’obra teatral de Joan Brossa en petits volums que en faciliten la lectura i, tant de bo, la representació. La intenció és fer reviure la poesia escènica de Brossa amb el mateix esperit amb què ell concebia les seves posades en escena.

El sisè volum de la col•lecció (Circ, màgia i titelles) conté nou peces dramàtiques escrites entre 1944 i 1996, i n'hi ha dues d'inèdites: El cop desert i Pantomima 94. Avançant-se mig segle a allò que avui anomenem dramatúrgies plurals, en l'escriptura escènica d'aquestes peces Brossa hibrida constantment circ, pallassos, commedia dell'arte, titelles, teatre d'actors, il•lusionisme i ombres xineses en mesures i proporcions tan creatives com agosarades. El pròleg de Jordi Jané les contextualitza i dissecciona, i convida a posar-les en pista o en escena.

Tots els volums de la col•lecció es poden trobar a les llibreries i també a la Fundació Joan Brossa (Flassaders 40, 08003, Barcelona).