Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > El Centre Cultural Terrassa porta aquest Nadal una carpa de circ a la plaça Ricard Camí

Notícies del circ

<< Altres notícies Circ - 18/12/2014

El Centre Cultural Terrassa porta aquest Nadal una carpa de circ a la plaça Ricard Camí

A partir del 20 de desembre fins el 4 de gener la companyia Los Galindos ofereix dues sessions diàries de l’espectacle Circ de Nadal

Per primera vegada el Centre Cultural Terrassa instal·la una carpa de circ fora del seu equipament. Durant 13 dies la plaça Ricard Camí es convertirà en un espai de circ de la mà de la companyia Los Galindos que porta un nou espectacle dissenyat per l’ocasió. Circ de Nadal és un espai íntim i proper. Els espectadors podran veure, a escassos metres de la pista, un espectacle multidisciplinar pensat per a tots els públics; no hi faltaran els aeris, la manipulació d’objectes, hula hops, equilibris acrobàtics...i fins tot hi haurà llançament de ganivets!

Los Galindos són una família al circ i a la vida real. Marcel Escolano i Bet Garrell són els artistes i pares de la Bruna i la Berta que amb només 8 i 11 anys, ja en fa tres que comparteixen escenari. En aquesta ocasió, els acompanyaran també Bina Rieck, Martí Soler (companyia Daramaomaï) i Anna Pascual (companyia Psirc). Aquesta és la quart any que Los Galindos instal·len una carpa de circ per Nadal, anteriorment ho han fet a Girona i a Sant Cugat del Vallès. A Terrassa, van instal·lar la seva carpa en el marc del Festival de Circ, celebrat a La Maurina, l’any 2012. La 3ª Temporada BBVA de Circ es clausurarà amb el ja tradicional Circ de l’Any de la formació terrassenca Tub d’Assaig 7.70. L’ espectacle es podrà veure els dies 3 i 4 de gener a l’auditori del Centre Cultural en format 360 graus.
 

Los Galindos
La Companyia Los Galindos van néixer a la tardor de 1991 fruit de la trobada d’artistes del circ i del teatre de carrer. Des d’un inici la formació dur a terme projectes d’investigació i treballa en la recerca d’un estil propi dins del llenguatge universal del circ. En aquests anys, Los Galindos han creat diversos espectacles com són: Capgirat (2008), Ursula i Dimitri (2008), Nova vida amb Josep i Maria (2005), Amalgama (1999-2002), Teruel Lover’s (1998-2003), Recuerdo de Constantinopla (1994-1998) i Las Fábulas del Circo de Tudela (1992-1995). Los Galindos van ser guardonats amb el Premi Zirkòlika al millor espectacle de circ de carpa, l’any 2013.
 

Venda anticipada fins el 20 de desembre a la taquilla del Centre Cultural Terrassa
 

Nota de premsa del Centre Cultural de Terrassa