Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > Curs de Tècniques de Seguretat de Circ per a tècnics de teatre (6-10 de setembre de 2010)

Notícies del circ

<< Altres notícies 5/05/2010

Curs de Tècniques de Seguretat de Circ per a tècnics de teatre (6-10 de setembre de 2010)

L’Associació de Professionals de Circ de Catalunya impulsa una nova edició del Curs de Tècnic de Seguretat de Circ, dirigit a tècnics de teatre.

La programació d’aquest curs vol donar resposta al buit formatiu actual de molts professionals a l’hora d’instal•lar i utilitzar equipament aeri i aparells de circ. La finalitat és donar competències per poder acollir, amb tota seguretat, companyies de circ als respectius teatres tal i com correspon als grans equipaments públics segons el Pla Integral de Circ del Departament de Cultura.

Després d’una primera edició el novembre de 2008 on es van formar 20 tècnics, el curs es programa per segona vegada a Catalunya.

Dates: Del 6 al 10 de setembre

Lloc de realització previst (pendent de confirmació): Escola Superior de Tècniques de les Arts de l’Espectacle Terrassa (Barcelona)

Durada: 35 hores, de 9.00 a 17.00.

Nº màxim de places: 14

Preu: 500 € per alumne

Professor: THOMAS LORIAUX, enginyer i acròbata aeri, alterna des de fa més de quinze anys la realització arreu del món de cursos de tècniques de seguretat en circ amb la tasca de professor de trapezi volant a l’École Nationale des Arts du Cirque de Rosny (França). Treballa regularment com a enginyer d’estructures d’espectacles i esdeveniments per l’associació AERISC. Més informació: www.aerisc.com

Descarregueu-vos el programa del curs 

Inscripció i selecció de participants: Per reservar plaça envieu un e-mail abans del 30 de maig amb les vostres dades i el teatre o empresa per la qual treballeu a activitats@lacentraldelcirc.cat o bé truqueu a l’APCC al 93 597 24 41 (Albert Bordonada).