Fem Circ! Fem Cultura!

PARC DEL FÒRUM DE BARCELONA
Moll de la Vela, 2 08930 Sant Adrià del Besós
Telf. (+34) 93 356 09 31 •info@apcc.cat

ombra
Ets a: Portada > Notícies del circ > El circ, protagonista del programa científic Quèquicom del Canal 33

Notícies del circ

<< Altres notícies Circ - 31/12/2014

El circ, protagonista del programa científic Quèquicom del Canal 33

Tortell Poltrona, Pep Bou, Manolo Alcántara i altres artistes del món del circ juguen amb les matemàtiques, la física i la química per meravellar el públic.

Pep Bou, el Bufaplanetes, obre i tanca el programa amb el seu univers poètic fet d’ingràvides bombolles de sabó. Ell dóna peu a entendre la química de la bombolla. Per la seva banda, l’artista de circ i pallasso Tortell Poltrona ens acull al Circ Cric per ensenyar-nos com es fan els equilibris amb objectes: ja sigui una flor o una cadira. L’artista Manolo Alcántara fa equilibris impossibles al seu espectacle: “Rudo”. Més que la corda fluixa, ell camina sobre la barra fluixa.

En aquest reportatge, la Georgina Pujol també posa a prova el seu vertigen per enfilar-se a un trapezi que està penjat a cinc metres amb l’artista aèria Elena Zanzu s’entrena a la Central del Circ, al Parc del Fòrum de Barcelona. Allà també hi entrena Matías Marre, d'Atempo Circ, amb la seva roda Cyr.

El reportatge també compta amb la col·laboració de Xavi Arcos, de la companyia Psseic de circ (diàbolo), Alberto Feliciate, professor a l'Escola de Circ Rogelio Rivel (acrobàcia) i Antonio  Relaño, professor de matemàtiquies a l'IES Eugeni d'Ors de L'Hospitalet de Llobregat (malabars).

Podeu veure tot el programa, emès el 30 de desembre al Canal 33, aquí